My babydolls

Tre av dom sex tjockisarna på Waynés :)

Weekdays

Måndag var det skola, plugga med jacke sen dans,
Tisdag blev det skola sen mys med min pojke.
Onsdag gick jag i skolan som vanligt sen gym med Ällun sen ledarutbildning
Idag Torsdag blev de skola sen fik på waynes coffie med mina brudar.
Imorron Fredag fyller filip år. Och det ska fiiiiiiiras!
Det blev en snabb sammanfattning av veckan, för jag har inte orkat tagit mig till datan. haha

Thank you for catching me when i fall.


Det var en rolig kväll. Ännu roligare morgon.


"Everything happends for a reason"


Jag är trött och mår lite si sådär halv tjaskigt. Lite seg dag orkar inte ta hela. Ledarutbildningen började i alla fall idag. Nu är jag trött och ska ska sova bort de här dåliga humöret. Imorron ska ja i alla fall träffa min Malin. Nu blir de duschen sen sängen. puss och godatt.


Skogsmullar

 

Idag vandrade vi som sagt genom hela järvafältet. 4 timmar tog det. Regnat hela dagen. Jag är en trött skogsmulle.

Nu kom min vän Veronica hit och hon lovade mig att flkja med till Stinsen, måste lämna tillbaks lite kläder. Så vi hörs ikväll. ciao.

Thats just the way it is

Jag är riktigt dålig på att ta hand om mig ibland. Jag är störtförkyld, även har jag orienterat i 2 timmar och haft danslektion i två, 5 timmar idag och imorron blir det gå en mil med skolan. De blir uppstigning en timma senare i alla fall, och morsan skjussar mig till bögensgård. Nu blir det gräva ner mig i sängen och pina igenom min engelska bok. puss och godnatt.

Det är en viss skillnad..

 
Mina föräldrar har alltid trott att det har varit Securitas ja hade tänkt börja jobba hos men det är ett företag som heter Securia. Jag vart fett glad att dom ville anställa, synd bara att pappa kommer och säger att dom hade haft ett kriminellt förflutet och nu får jag inte jobba där. Toppen. Nu är jag tillbaks där jag var från början. Fattig och klädlös.


Hit ska jag på höstlovet


Gran canaria 2010


Du vill inte

Pappa snälla sluta läs min blogg? För min skull... och för din!


Linnea och stinis


I lördags


Ett minne för livet

Då var helgen över. Fylld med träffat massa härliga människor, bland annat min fina vän Siri som kom hälsa på oss från Sundsvall. Så gårkvällen tillängnades åt Siri med massa andra härliga människor. Sen hämtade Jakob mig vid 12, fast det blev lite förseningar innan vi kom hem. i trafiken pågrund av.. ja de kan ja inte skriva här. Ett roligt minne fick vi i alla fall, fast det medförde hemgång vid halv två.  Dödstrött och dödsförkyld idag. Och jag har massa saker jag måste fixa. Bäst att sätta i gång.

Afternoon

Nu sitter jag i skolan, pluggar Spanska. Fast alla är inne på fb istället. Även jag. Jag slutar om 19 min och då ska ja möta upp jaaaaaaacke. Puss så länge.

Godmorgon

Godmorgon! Idag är det fredag och jag har sovmorgon till halv elva. Jag börjar med svenska tror jag. Men nu sitter jag fixad och klar och väntar tills jag ska gå till bussen. Dom andra tjejerna har redan dragit och några ligger kvar i sängen.
Efter skolan ska jag träffa min pojke, och ikväll vet jag inte vad som händer. Får uppdatera senare, puss!

And so are the days of our lifes...

Igår han jag inte blogga, ja han knappt ta mig till en data. Det var plugg - jacke - jobb - äta middag med jackes familj, sen hem och sova som en stock. Jag vill verkligen jobba på securia med min pappa tyckte det var för oseriöst så får se om jag får de.. surt. Idag har ja i alla fall pluggat sen ätit middag med familjen och morbror. Nu sitter jag hos Zandra och Veronica och pluggar med brudarna. Vi ska lägga oss snart, alla börjar olika tider imorgon. Jag börjar i alla fall 10.25. Ska möta Nanna vid 10 på stationen.

Vi hörs imorgon, Godnatt!

oyeeeeeah

Ett litet inlägg innan ja ska lägga mig. Haft dansträning idag, lika roligt som vanligt. men eftersom ja hade planerat att gymma med tjejrna imorron på hålet får vi nog skippa det. Fööööööör mycket träningsverk. hahah


Waiting on the world to change

Chaaaa! Sitter färdigpluggad och dero för sängen. Jag är trött från i helgen och idag har jag tränat och flyttat böbler som satan så är ännu lite trött. Imorgon blir det första lektionen 8.20 med orientering på edsbergs sportfält. Nu ska jag fixa det sista för imorron sedan göra det jag älskar mest. soooooooooooooooova!

Puss och Godnatt.


Fredagen

Tjiiihoo! Idag är det Fredag vilket menas med TRE lektioner och sovmorgon till halv elva. Loooovly. Nu sitter jag färdig och klar, väntar bara på mitt nagelack ska torka sen ska ja gå till bussen och möta Nanna. Får se vad som händer ikväll, halva sollentuna ska ju in till Hoffmastero, får se om ja är en av den halvan som stannar kvar. hahah aja ska på återträff med vittra först. uppdaterar mer senare idag. PUSS.

Godnatt

Nu är jag trött, bara lite kvar på uppsatsen sen blir de bums i säng för min del. Efter skolan imorron ska ja möta upp malin direkt för lite träning. godnight.

Jag inte vilja plugga.

åå jag hatar att plugga. Och jag hatar min engelska lärare. Nu är de bara tillbaks till helvetet. Puss :D
Övertaggade jag i skolan...

Dunk dunk

Cha! Nu sitter jag och dunkar musik på spotify och ska börja med engelska uppgift, som jag som vanligt börjar med dagen innan. Idag sluta jag i alla fall halv två. Åkte hem, sen kom jackieboy sen fick ja skynda till tåget och möta upp några taggade tjejer för en anställningsintervju i stan för telefonförsällning. Intervjun gick faktiskt riktigt bra, och jag hoppas på att få jobbet. Sen mötte ja Malin och Frida på väg hem och vi gick i centrum ett litet tag. Nu är de slut på dunk dunk och dags för plugg...hmm. kul. aja ja updaterar mer sen. PUSS.

Reunion

Återträff med galma vittra folket och några lärare på Fredag. pösshej.

hard worker.

Jobbig dag asså. 8.20 till 16.00 och dagen börjas med konditionsträning på idrotten i två timmar. Men sen var de ju bara en lektion kvar till lunch. Så jag luncha med Annie, sedan blev de Engelska. Har jag btw sagt att ja hatar min engelska lärare. usch, hemsk är hon. Tvingar fram mig att läsa min EGEN intervju framför hela kvällen, sen står hon och kritiserar mig så allaaaaa hör. dum. Sen blev de i alla fall hem och fika med Frida och Malin. Sen kuta till den tidiga bussen för att åka och ha dans i 1, 5 timmar. Nu har ja pluggat lite och är död. Ska upp och göra samma sak imorron. Godnatt på er! Vi hörs imorgon. PUSS.

Hemma-

Trött - frusen - död.

Remake

Hejsanhoppsan! Gjorde om bloggen lite i väntan på middagen. Nu är den i alla fall uppäten ochjag ska ringe min kära vän Annie och höra vad vi ska göra ikväll. TTYL.

Btw Förlåt för dålig upptadering men har varit mycket plugg och träning på sistonde.

RSS 2.0