tagga råå


Duktig chey gick upp vid halv elva. Tog tåget till Karlberg med Nattis och Malin, för att förbättra brännan. Vi hann fixa maten till ikväll också. Nördar tagg låtar på spotify, men ska hoppa i duschen nu. Sen kommer tjejerna vid sex.. Middag sen fezt är planerna för denna nyår. PUSSSS.  

Taggad.

Tajt svart klänning.
Med spets där bak.

Höga svarta klackskor.
Med nitar på.

Håret halvlockat, hängandes på ena sidan.
Ett fjäder örhänge på andra.

Silverringar.
MÅNGA silverringar

Nyårs outfit - chek!

Fireworks


Köpte klart jackes pressent idag, hittade lite annat smått och gott till mig också. Kom hem runt 7, ringde över tjejerna. En timma senare satt fem tjocka tjejer benkade med Godis och kollade på Viktoria Showen. Mys rååååå ♥

Friendship


Sket i pluggandet igår och drog över till Malin vid tio slaget. Slaggade där och vaknade runt ett. Kirrade skjuts till Anniepannie och nu sitter jag här medans hon är i duschen. Snart ska vi lämna hennes hus och ta bussen någonstans, får se vad vi hittar på. puuuuuss.

City


Staden
är inge rolig
. Den har förstört mina fötter och gett mig en förkylning. Känner mig som en död fisk. Sällskapet var det ända positiva med denna dag. Tack för mig, puss och hej.

Soooooova


Nu får jag fan ta och sova. Ska upp reletivt tidigt för en runda i staden imorgon. Godnatt ♥
 


Galenskap



cashfloooooooooo


Igår
shoppade jag galet, hann med alla shoppingcenter man kan tänkta sig. Nu har jag nästan inga pengar kvar. Duktigt.

Köpt lite grejer till mitt rum idag, eller rättaresagt min pappa köpte. IKEA is the shit. PUSSEN :)

Vill ha tavlan ovanför, om jag är rikigt snäll kanske pappa ger den till mig

bEHÖVER HJÄLP

En fråga: VAD FAN HAR KILLAR FÖR STORLEK I BYXOR?

Making time for spending time


Har hängt för mycket i centrum idag.

Var med Natta, Nanna och Pernilla.
Sen kom Freij.
Jag köpte för nästan hälften av dom två tusen jag fick.

Nu är jag hemma.
Har ätit Kebab.
Snart kommer Malin hit. Vi ska över till Nathalie.

PUSS♥


Vad gör man inte för sina päron


Sa hejdå till Pojken imors
e, kommer sakna han som tusan. Haha när jag sprang till bussen från jacke som jag var på väg att missa, imorse var det en bil som stannade och frågade om jag ville ha skjuts. Min första tanke var åå fan vad skysst nu slipper jag vänta en halvtimma. Men nej. Har lovat min mamma och pappa att aldrig åka med främlingar så det blev ett: Nej tack jag går. Tack ändå.

Det var ett dumt beslut Tove...


I do, i do love you

Hoppas alla har haft en bra jul! Själv blev man kvar i Uppsala ett dygn och åkte hem på juldagen. Skyndade mig hem för att åka över till pojken, han lämnar Sverige imorgon för 10 dagar. Har fått delvis av min julklapp av honom och resten måste jag tydligen öppna efter han har åkt. Nåt gulligt vet jag i alla fall att det är. hihi. Jag kommer böla som en bebis.. som vanligt. ♥ Aja puss och Godjul.

You came from heaven to earth


Juuuulafton!!!! Riktigt mysigt att vakna upp brevid pojken, synd bara att man inte fick ligga kavr där så länge. Jag är ganska så trött. Nu blir det fix och don, för vi åker till Uppsala om en timma eller två. Goo´jul!

God jul


Hej! sitter här och myser med jacke. Han åker bort på Söndag, till Afrika i tio dagar. Fet ledsen chey jag är... Har  i alla fall spenderat dan före dopparedan med honom. Var i Stinsen och julshoppa och sen hem och slå in allt. Han sover här ikväll. Imorgon är det jul. Ska till Uppsala då! Godnatt! ♥

Christmastimes


Jullov
kunde inte kännas bättre. Precis vad jag behöver just nu! Julavslutning till halv ett sen åkte ja och tjejerna till Centrum. Mötte upp jacke och the crew. Satt där ett tag. För länge. Jag och jacke missade två bussar. Åkte hem till mig, var utelåsta i 40 min. Han vara hemma en timma sen rullade jag över till Vega huset. Hemma hyffsat tidigt, men var fööör trött. Nu ska jag kolla film med F innen jag lägger mig. God jul


Btw bilderna har lagts upp på Stockholmsgruppen nu. Dom gama bilderna är också kvar -fuck.

It is the thought that count

Nu har jag bakat papparkakor och knäck hela kvällen. Gjorde än till en viss person också. hehe. Kan inte säga att jag är bra på att baka, mend e är faktiskt tanken som räknas.

Imorgon är det LOV. Börjar kvart i elva och slutar 1,5 timma senare. Efter det blir det mycket skoj som ska göras. De är ju lov fööfaaan. Ska sova nu, puss.

For no reason

Har hittat julklappar till alla förutom Jenny och Frida idag. Duktig tjej! Nu ska jag till Sollentuna och äta med familjen. huuuungrig. 

Ikväll måste jag tydligen julbaka. Oj vilken familjedag jag känner att den här dagen har blivit. Hörs sen

i am of 2 school


Skola halv elva till 2. Ganska onödig dag asså. Efter plugget blir det åka till stinsen med morsan, tjingeling

Could you?


Let me just have fun


(Bild från Nanna)

Kan inte bry mig midre om skolan än vad jag gör nu. Det är ju trots allt bara två dagar kvar! Så jag tänker börja lovet redan nu. Inge mer plugg, skola skit. Tänker bara ha KUL. Har sjuvstartat idag redaN.

japp så är det.


Just let it be


Jag och min gulle Elin.


Känner att jag bara inte orkat blogga idag helt enkelt. Har förresten pluggat matta största tiden. Men Malin busfröt sover här inatt, så ska nog gå och socialisera med henne och syrran innan jag lägger mig. Peace out.

 


Go with the flow


Ibland är jag glad



All i want for christmas


Idag har ja juuulhandlat men ett gäng tjejer. Sprang på Nanni där. Hon är er gullig tös.


oh happy day. Oh happy daay


Sämsta uppdatering på länge. Uder dessa två dagar har jag: Sprungit runt med Nanna, mange och jacke på ica. Busat med jakob. Pluggat som FAN. Städat hela mitt hus, typ. Stressat som en gris. Ätit middag med massa tjejer. Åkt maaaaassa buss. Jag taggar till nästa helg istället!

Nu kommer pojkvännen hit. Puss på er!

NIGHT


Säger Godnatt nu, orkar inte mer. Ska lägga min i sängen och läsa min Engelska bok. Natti


Wicked


Under dom senaste timmarna har jag hunnit, åka över till pappa, skickat in bilder till stockholmsgruppen, träffat Malin för att byta tillbaks alla kläder, och ätit middag. Måste verkligen börja plugga nu..

Glamorus


Hemma från skolan. Slutade halv ett, hade engelska redovisning. Har pms och därför dampar jag på allt. HEJDÅ!


Talk too the hand couse the face dont listen


Haaalåå! Sitter med Linnea och Nanna i skolan och gör en skit spanska uppgift. Eller mer... Linnea gör. Är om någon skit stad i spanien, could not care less. Aja tillbaks till arbetet, puss.

roligheter


Asså mina kvällar ska alltid bli så sena. Var inte med meningen att jag skulle vara upp till tolv. Men folk distraherar mig va fan. Men måste verkligen sova nu, har ingen sovmorgon. Dock slutar jag halv ett. De alltid naaaajs!

So sick


Haloooo! Jakob har nyss gått och jag ska sätta i gång med min Engelska uppgift tills imorgon. Min Engelska lärare har gett mig tre läxor denna vecka. FML. Idag fick jag reda på att jag har sovmorgon på både torsdag och fredag, så LML. haha nej men nu sk aja sluta vara tråkigt. Peace out.

taaagaad


Naaaajsa rååå att man har sovmorgon tills halv tolv på torsdag. Kan inte bli bättre. Nu är klockan äckligt mycket, borde sova fö rlänge sedan. Godnatt.

You make me happy


Alohaaa! Månagen har varit ganska seg och jobbig. Har kännt hela dan att jag bara inte orkar med nånting. Varit så sjuukt trött. Känndes bra att få åka hem med pojkvännen och bara mysa och prata om allt som finns. Gjorde min dåliga dag till bra, bara sådär. ♥

när kärleken inte är galenskap, är det inte kärlek längre...


Fucking söndagsjävel


Från igår, jag, och min ängel Linnea.
 
Ville bara säga att de finns inget bra med Söndagar.
Ska packa min väska för 500:ande gången. Nu ska ja till byta hem, igen.
Hejdå ♥


you came and turned my tomorrow into yesterday


Galet lyckad kväll igår. Galet trött tjej idag. Galet mycket plugg just nu.


Festligheter


Fixar mig för att åka till Stinsen och möta några tjejer sen för jag mig nog vidare mot Malin på en gång.
Ska hjälpa henne med att fixa grejs och annat. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Men jag tror spetsklänningen åker på! Vi får se tooonight! Mer uppdatering ikväll, puss.

F.U.c.k

Vill bara förmedla att jag känner lite hot mot  svenska kyrkan som inte lät mig vara någon ledare på något läger i sommar. Fuck it.


"God"morgon


Trött tjej...


A lot like love


Faan vad stressed människa jag ska vara då. Började med skola som slutade vid två, åkte hem till jacke, glömde bort tiden och fick kuta till bussen så jag fick ett astma anfall. Kom hem nu och har på mig en timma att fixa mig innan tåget går. Ska in till Karlberg för firning av b-ruden Elin. Tagga jååååå!

är som ett tåg utan lok


forever and a day


De blev ingen pepparkaksbak. Istället deg framför facebook och tv:n med bullar och saft.
Nu måste jag i alla fall skriva min jävla Engelska uppsats...döda mig.
Imorgon börjar jag nio och slutar två. Z-dag at Rudbeck! PUSS.

09-12-10

Dagen börjas av två timmars matte. Har varit trött hela dagen och mina skor har ju inte direkt medvärkat. Nåja, är hemma nu. Om en liten stund kanske en viss person kommer hit, och vi ska baka pepparkakor. Julstämmning på hög nivå!

reeetards


Ledaravslutningen var riktigt sata, allt skulle vara blått. Allt! Dickan var blå, dipsåses, dukar, ballonger och till och med jag var blå från topp till tå. Nu ska ja äta lite sen, sen plugga Engelska.


leeeedis


Tjenis! Brottom just nu, ska dra till ledarutbildnigen för sista gången nu. Det är nämnligen evslutning, "kalas" hade det lovats. Annars har jag haft en grym dag, tre lektioner sen var det bye bye skola. Jag och Ellen drog till stinsen och shoppa lite för mycket saker. Kom hem med ett par skor och två par ringar, inte bra...

Her eyes make the stars looks like there not shining


Faan vad sent allt blen nudå, Spanska läxan kan ta sig i röven. Nu banne mig ska jag sova, GODNATT!

Svenska kyrkan


Väntar på brevet från kyrkan om jag har kommit med som ledare detta år. Nervöööööst.

Håller på att skriva min önskelist, så här långt har jag kommit...

 

·         Lancome paris, Les miniatures. Finns på Kicks.

·         Skor från skopunkten, strl 38. VILL HA!

·         Pressentkort på Ginatricot, H&M.

·         Ett par svarta vantar (Inte finger vantar)

·         Ringar

·         Sminkväska

·         En liten sminkspegel man kan ha i väskan

·         Dipliner (Det är en eyeliner, som man dippar)

·         Den svarta eller röda nattlinnet från H&M.

 


Tisdag


Sovmorgon, kom sent till matten. Sen var det mentorstid sen lunch på dirren. Seg två timmars historia lektion på slutet. Jag och Johanna bestämde oss för att dra till centrum after school. Efter mycket kollande i affärer, fikande och myyyycket godis åkte vi hem. Nu ligger jag som en tjockis i soffan och kollar på Couger Town. TTYL


Godnatt


Säger godnatt nu. Blir uppstigning 8.30 till denna plats imorgon. Love♥


Dance like there is no tomorrow





Kommer trots allt sakna min dansgrupp..♥


ZzzzZzzZ dag


Z-dag är till för att sova. Därför sov jag och jacke till kl ett. Riktigt skönt att få sova ut inte gjort det på ett tag.
Dansuppvisningen gick i alla fall bra, familjen och pojkvännen kom och kolla. Fick blommor och allt! Det blev slagg hos mig på en gång efter. Idag har jag slappat och hunnit träffa Malin en snabbis. Nu ska jag plugga lite Engelska sedan lägga mig, jag har sovmorgon imorgon. Thank god.


Alexandra varga Karlsson


Efter kista turen följde jag med min bästa vän Annie hem. Var ganska länge sedan man var hos den tösen! Fixa och trixa sen drog vi till födelsedagsbarnet hon själv, Alexandra. God mat, trevligt folk. Fick dra tidigt pga att jag ska upp kl 8 imorgon. Dansuppvisning från halv 10 till 8. Ruuuuligt. Nu ska jag sova, godnatt på er!


Mikrofonkåt

Heeeeeej! Nu har jag käkat en riktig god frulle och är redo för att rulla. Ska möta upp några flickor i Kista, sendan forstätter jag till Annie. Igår var jag med pojeken, riktigt skönt orkade verkligen inget mer än att stanna hemma och sega. Uppdaterar om ikväll senare, TJING.

celebrations


Söta tjejen på bilden fyller år idag. Jag, Johanna och Linnea hade fixat en liten pressent och hängt upp en uber fin bild på hennes skåp. hehe. Pussar till cheyen!


Fre falling

Jag är fett taggad på Fredag imorron!!! Varit sjukt tråkigt på sista tiden med allt plugg. Två lektioner, hål, NT showen sen är jag fRI. Då fan! haha.

Änglabarn


Hemma från fikat med underbaraste Ella. Vi satt på waynes, även kallad mitt andra hem, och bara pratade och pratade. Länge sen man hade ett riktigt långt prat med den bruttan! Slänger in en bild på snygga fanskapet, puss.


You spin my head around


Skolan till 13, tandisen vid 14. Sen resten av dagen gick till min underbara pojkvän, sju månader is the shit! Imorgon fyller bananen år, och det ska då grattas. Mer imorgon, nu ska jag slagga. PUSS.

RSS 2.0