Sommar..

Hej Bloggen! Jag vet att ja lova att uppdatera när ja kom hem. men jag har inte hunnit. Direkten när ja kom hem så blev de fira midsommar med Malin, Zandra och Veronica ute med båten i ekerö. Sen var jag med min pojke, sen blev de en heldag med kompisar. Sola, shoppa och steka. Och bad i viby blev de även. Igår var vi på grönan, här är en bild.


På färjan..

Hej stockholm

Hej! Dålig uppdatering här ifrån jag vet. Men ni får klara er tills på Torsdag då ja kommer hem. Nu är det gassande sol och jag har legat och stekt hela dan. Första doppet blev idag också. Fast ja saknar stockholm faktiskt. Men nu ska ja ut och måla mina naglar i solen, sen ikväll blir det ut och käka. Jag älskar Mollösund. Hejdå, puss ♥  


MASSA bilder kommer upp när vi kommer hem, de lovar jag.

Mollösund

Tjalala! Är i finaste Mollösund med finaste personer. Kom precis in från solandet. Men hinner inte skriva, uppdaterar mer sen. Nu ska jag ut igen. Puss på er!

Mollösund

Måste bara varna för dålig uppdatering. Ska till Göteborg, Mollösund med Frida och Ella i en vecka. Imorron åker vi här ifrån 10:50. Kommer bli så kul med dom två. Men ska jag nog packa lite ikväll ändå så ja hinner säga hejdå till min saknande pojkvän imorron. Kommer försöka uppdatera om de går, men annars hörs vi om en vecka. PUSS.

Slutet på nian är bäst

Jag vet att det var länge sen jag uppdaterade. Asså det har varit föööööör mycket stoj med bal, Skolavslutning events, packat för göteborg och massa annat skoj. Här kommer några fina bilder från dom senaste dagarna ni kan titta på. haha.

Balen - Bilder

<3

Barnens ö - bilder

'
Jag har snott alla från fb

Baldag

Jag är så jävla trött. Asså fick inte sova så mycket i natt heller eftersom jag skulle upp kl 9 för att gå på Helenelunds skolavslutning. Nu är ja hemma från den och ja och mamma ska iväg och fixa det sista inför balen. Sen kommer folket till mig och gör sig i ordning runt 4. Och så börjar balen kl 6.
TTYL

Barnens ö

Hejhopp! Varit på barnens ö från Onsdag till Torsdag och det var jätte mysigt. Förutom att ja kom hem Trött, hungrig och oduschad. Haha hann inte göra något sånt där. Vi nior sprang runt hela natten. Jag somnade kl 6. De blev tre timmars sömn för mig. jippi. Men nu ska jag fixa lite inför imorron då det är BAL :D

Nedräkning

2 dagar kvar till Barnens ö.
3 dagar kvar tills Jenny kommer hem.
4 dagar kvar tills bal.
7 dagar kvar tills finmiddag i skolan.
8 dagar kvar tills skolavslutning.
10 dagar kvar till GÖTEBORG.

Jag kommer sakna Vittra.

HAHAHA. Spexet! Jag och Elin var polis och Sebbe och Annie var våra tjuvar. Haha, ja kommer sakna vittra.

Spexfoto Vittra i Sollentuna


2:a juni. Jag fyller år snart.

Asså skönaste dagen på länge. Hemma från skolan sen stan med Elin, Annie och Sebbe. Det roligaste på hela dan var ändå när vi hade vattenkrig med några random sköna killar på kungsan. Jag var som duschad när ja kom hem. plus att ja hade en vit tröja. kul.

Balklänning?

Funderar på att byta balklänning...


RSS 2.0