Värme!

Hej allihoppa! Nu sitter jag med min söta lill kusins, klara. Hon är 6 år. Vi ska nog snart gå ut till poolen och bada. För lyxiga hon har en egen pool. På måndag ska jag och min familj ner till Los angeles. hoollywood bla. Nu är det fullt hus, för tre olika familjer bor här. Men det är kul. Nä nu ska jag ut och bada, det är ju 35 grader om inte mer! Föresten, tog en gammal hedaer för jag gilla inte det andra. Enjoy!

Det otänkbara..

Dåligaste uppdateringen ever asså! Men hur som helst födelsedagen igår var toppen. Bla av vad jag fick var 1600 kr, vicotira seacret pressenrkort, kläder och annat. Haha nu måste jag bara berätta det pinsamaste med min födelsedag. Kolla, jag satt på en resturang men typ 10 personer för att fira. Och så ställer jag mig upp för jag skulle typ någonstans, och då händer det otänkbara....Min klänning åker ner!!! Hela ner till tårna har den åkt ner, och gud vad pinsamt asså. Den fårsta som märker det är Frida och försöker dra upp klänningen så fort hon kan medan hon och alla andra braster ut av skratt. Jag och några andra springer ut där ifrån samtidigt som dom håller upp min klänning. Jisses vad alla skrattade! Det där var höjdpunkten på min födelsedag tycke dom fleste. haha. Idag har jag tagit flyget ner till Calefornia, det är as varmt och det är kul att få vara med alla 6 kusinerna igen! mer sen. puss

byxmyndig tomarrow...

Assa har i America blir jag antigen kallad tuve, tova eller tava.speciellt idag!  Har dom problem men utalningen eller vad? sa fram och med nu har jag kommit pa att jag ska kallas Towie. haha. Annars vad som har hant har i Amerika ar idag var jag pa rafting (ni vet, man sitter i en gummi bat. aker ner for stup) Laskig, men as roligt! i forrgar var jag pa fest, och var nere i stam med Hanne och Emma, igar var jag i staden Seattle. (10:e staden hittils) och imorron ar det my BIRTHDAY!!! byxmyndig! haha...men igentligen fyller jag ar  idag om man reknar i sveriges tid. Men nu ska jag fa lite somn for att bli uppvaktad imorron. PUSSS! Juste foresten flygresan i lordags var det lasgiskase jag har varit med om, sa alla ni som sa att allt skulle ga bra, hade fel!! haha, berettar om de nar ja kommer gem. puss puss!

http://www.incadventures.com/images/rafting-ad-shot.jpg
En san har satt jag idag.

Washington, next!

http://www.history.com/images/states/images/washington/washington-state-main.jpg

Hit ska jag snart, maste packa har ett flyg att hinna. Hall tummarna for att det inte ska krasha!

Amerika

Heluuu Sverige! Har mycket och beretta men sa lite tid. forra veckan var jag i New york i 2 dagar, gahh det var saa coolt!i forgar akte jag in till en stor staden Boston o rhode island ocksa for nagra dagar sen. Skit coooooooolt dar! Idag ska jag ta flyget igen i sex timmar till Washington, och bo hos nagra kompisar i en vecka. Sen lite senare flyger jag till Calefornia.

Jag i time sqeue!


Var uppe i enpire state building!


vid carrie bradshaws lagenhet.


bild fran enpire!


jag och mina syskon pa en nojespark, typ forra veckan.


Sen gjorde vi alla en tatuering som minne.

New york!!

Hej, forlot att jag inte har bloggat sa mycket. Jag hinner inte! Har inte mycket tid nu, men idag var jag i New york. fy fan vad jag alskar NY sager jag bara. Vi sag allt, times sqere, enpire state building, central park och mer. GAHHHH! sa coolt nar jag kom upp dar fran tunnelbanestationen och sag alla dom hoga huset. Assa shit, det kandes som dom skulle trilla ihop pa mig. Okey ska ga upp till hotell rummet nu. Sova time for i morron blir det ennu mer....NEW YORK!!!



Lots of Love from, Ameica!

AMERICA IS AWESOME!


Hej jag ar en skylt docka!
HAHA...

Bilder-Bosten


Haha, lika?

I mataffaren. They hade big onions!

Bilder-Bosten






Grestings from America

hej allihoppa! gosh! jag har so mycket att beretta. Men flyget krascha inte. (Ni alla hade rett) Jag ar lite jetlaged men och jag var tvungen att stanna uppe sex timmar lengre i lordags. Men just nu bor jag och min familj i Bostons hos vara kusiner Wendy and will. Dom har ett jette fint hus och Frida, jag och Jenny har fatt en hel undervarning for oss sjalva. Pa sondagen var jag inte sa jetlaged. Det var as fint vader, typ 25 grader! Vi gick da till stranden och sola och bada massor. Pa kvallen hade mina kusiner fixat en fest for oss. Massa folk kom for hon ville pressentera oss for hennes venner. Kom just hem fran stranden, och jag har faktikst blivit brun. igar blev jag as rod, hade brant mig som fan. Har varit i Newport idag ocksa. Men jag har inte sa mycket tid sa jag far skynda mig. Maste lagga mig tidigt idag for maste upp tidigt imorgon, for att folja med min kusin till hennes tv-show. Hon har en talk show och mamma ska vara gast dar, men jag ska fa vara back stage. Ska till New york pa Fredag och ska stanna dar i 3 dagar. Kommer nog inte ha tillgang att blogga dar, men jag ska gora det basta jag kan dom 5 veckorna jag ar har. Hoppas ni har det bra i Sverige? Hejda.

En liten hälsning

Om planet kraschar vill jag bara att ni ska veta att jag älskar er. Allihoppa! haha, puss X)

NY is the only thing on my mind...



Hej, Ella gick typ nyss. haha vi hade värsta adjö moment, och ja krama och pussa henne så mycket jag kunde. Nästan lite sorligt. Kommer inte träffa henne på 5 veckor.... Men det var kul att träffa henne en sista gång innan USA resan. Hade så gärna villjat gå på en maskerad fest ikväll, hos Amanda. men det får jag tydligen strikt inte för min mamma! Så min kväll består av packning. Kul. Hejdå!

Sommarlov för min del

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH nu har JAG sommar lov! inte ni...haha. Har inte gjort något speciellt i skolan, men på slutet var det jobbigt att säga hejdå till alla, för jag kommer inte träffa dom på fem veckor! Buhuuu! Kommer ha as kul i USA i alla fall. Men har redan resfeber. Men alla i min skola har övertalat mig att planet INTE kommer att krasha. Vilken jag fortfarande tror de kommer göra... Nu måste jag ringa Annie för att lugna mina nerver. PUSS.

??

Nä, jag har slut på ideér. Snälla nån gör en header åt mig?  

Här kommer jag befinna mig om 48 timmar...


PACKA, PACKA, PACKA...

Hej och hå...Kom precis in genom dörren och det första man hör från mamma är att jag MÅSTE  PACKA! Hehe, kul...Men har inte riktigt börjat än. Så det är nog bäst att jag sätter igång! Men jag tycker det är svårt att packa för fem veckor! 

Föresten idag i skolan fick jag reda på att man ska ha med sig Godis, läsk kakor eller vad man vill, för att sen käka det på Matten. Haha, jag älskar mina matte lektioner! Efter plugget åkte ja i alla fall hem till Annie, jag stanna även förbi på hennes träning en liten stund.

Men nu - Packa! Herrå.

Haha!

Föresten! Idag på bussen inne i stan. Var det en lite sjuk men rolig kille som tog studenten och åkte runt på en last bil. Våran buss stannar snett imot hans. Från ingen stan börjar han vinka åt oss, jucka åt oss, peka fuck you åt oss. OCH trycka sin nakna rumpa på fönstret mot oss! Asså ofta man drar ner sina byxor plus kallingarna?! haha, sjuk snubbe...

haha, Utskrattad

haha, aa..blå porten! Där var jag idag. Och vet ni det första dem sa när ja kom dit:
Han: haha, de var du som gick in i stolpen va?!
Jag: heh, ja, det var jag (samtidigt som jag försöker låta bli att dö av skam)
Några sekunder senare, ropar han ut till hela köks "crewet"
Han: HAHA, de var hon som gick in i stolpen!! :D
Alla: HAHAHAHA!

Nä men annars var det faktiskt kul. Jobba både ute i cafét och inne i köket. Åt secar sallad och massor av efterätt. haha. 

vart tog det fina vädret vägen?


Tisdag. 5 dagar kvar!

Hej! Idag hade vi en annan otrolig ONÖDIG dag i skolan. Gjorde absolut ingenting... Men efter tråk skolan åkte jag hem, käka lite och sånt. Lite senare drog jag in till stan med Britta, Dalena och Sebbe, och dansa på pop shop. Var där och hängde ett tag, men efter ca en timma var ja tvungen att sticka, så sebbe och jag tog tåget hem igen. Nu ska jag äta sen kolla på DH. Föresten så ska jag jobba på blå porten imorron! För att samla in pengar till Kenya. Apro på de, måste ringa Amanda och Annie nu. TJING TJONG! 

Föresten om 5 dagar åker jag till USA. Jag kommer DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!

igår...


Haha en av väldigt många bilder tagna från i igär när vi bada i poolen. Dalena och jag "slänger" med håret...

Resfeber

Idag var det världens onödigaste dag i skolan! asså vi gjorde seriöst ingenting. Inte jag i alla fall....I alla fall, efter the school gick jag i Stinsen ett tag med Annie, Ebba och Siri. Jag köpte badbyxor, som jag ska ha till USA, för Frida har fått damp för jag använder hennes.
Asså seriöst!! jag har redan resfeber. Jag åker på Lördag och kommer inte tillbaks på 5 veckor, om inte planet kraschar förstås. vilket det säkert kommer göra.... Ni får önska mig lycka till!

Nä, nu ska jag stoppa i mig något att käka, sen träffa bästisen Ella. PECÈ AND LOVE.

RSS 2.0