Valborg.

Idag slutade man då skolan tidigt. Måste städa mitt rum, duscha, packa, flytta över till pappa, åka till centrum med Nicole och sedan äta en valborgs middag. EFTER de blir det en firning av valborg :D Mycket travligt. Sedan blir de sleep over hos jacke. Men nu till alla sysslor jag måste göra. Hörs sen, adios!
Webbcam i skolan, Filip, Thom, Annie, Nicco och jag.

Ruuuuuuudbeck

haha. På en ledig dag befinner sig jag och Annie, kl 9.00 i en teknik sal på rudbeck och gör en griskopp. haha Random.

Idag är det inte en vanlig söndag..

..eftersom jag är ledig imorgon!! och på tisdag. haha ibland älskar ja min skola. Men uppstigning blev de i alla fall halv 9 på grund av praktik ida. Shit vad jag var trött imorse. haha hur som helst, resten av dagen han fyllts av träning, kompisar, och fotboll på vallen (vilket ja btw inte kunde va med på av mitt jävla finger) aja, nu ska jag få lite plugg gjort. ADIOS.

Hej tjockis finger.

aj. Jag stod målis på idrotten och det resulterar ett stukat finger. Härdan efter blir den bandagetejp och uppsvulletfinger i en vecka.
Sympati tack?

Oldies.

.                  

Cha cha bloggen.

(bilden är frän utedagen i tisdags. De syns inte att de regnar :D)

Idag var det Matte del c i nationella. Gick någolunda dåligt. HAHA. Hur som helst, dans ikväll. Nu ska jag äta nåt snabbt sen springa. Tooooooodels.

bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs



Tjaa, Tjaaa bloggen! Nu är det annie som skriver... Vi ska plugga... Det har vi faktiskt gjort för imorgon är det engelska reodovisning. Nu ska vi fortsätta, pussar! 

JAG LÄNGTAR TILLS NÄSTA HELG.


Dagens outfit


Over and out.

Mitt liv består av dans just nu. Haha det är därför jag inte jar hunnit uppdatera. Träning varje dag, och nu får vi äntligen visa upp det. 21:06 står vi på scenen på sateliten och dansar. Se ya there!

Nuorkarjagintemer

Matte np på Fredag och dansuppvisning på kvällen. Jag är grymt sliten.

The smile on your face or the truth in you´re eyes...


Damp anfall

Asså nu börjar jag fan få riktigt damp!! Flera samtal i veckan får jag från nån jävel med okänt nummer. snart börjar det bli creepy. Asså det år inte ens kul längre. Om du är den som ringer, så sluta. För snart funderar jag på att byta nummer. Nu har jag damp. tack, och godnatt!

hahahaha förlåt filip, ja var bara tvungen.


Jag <3 lov




Älska lov.

Asså ja hatar verkligen skolan, de inser man nu på loven, när man kan göra vad man vill, sova hur länge som helst och vara ute så länge man årkar.
ååå asså vill inte tillbaks till skolan. Idag blev de i alla fall mys hos filip, vi var 16 människor inklämma i ett rum.
Men ska inte klaga, hade kul.

Påsk lovet kommer gå åt mycket till dans, har uppvisning på sateliten näsa lördag. Så är lite stressed. Sen ska ja o mamma fixa klart mitt rum.

Men nu ska ja sova, måste upp ganska så tidigt imorgon för dansträning, och man vill ju vara utvilad.


Haha PUSS.





Thaaaaa sping

Då var väl påsken över. Jag har ätit föööööör mycket. Jag är mätt dygnet runt. Haha men de är väl så påsken ska va! ;)
åå ja längtar efter sommaren. Tur att våren i alla fall har kommit. Nu måste ja äta middag. PUSS.

Älskar oss <3


RSS 2.0