Sweet dreams


Godnatt bloggen♥


Nanna <3


Nu har jag pluggat klart historian, ska bara läsa igenom det en gång till sen blir det sängen. Det har varit en seg måndag må jag säga. Skolan och plugg. Snaaaark. Snodde bilden som vanligt från bananens blogg. Hon fyller år på torsdagt, fanemen den som inte grattar henne! PUISS PUISS


Trööött

Historia är sömnmedel, så är det bara. Det går inte en sekund utan att jag känner mig trött när jag pluggar historia. Inte nog med att det är Måndag och man är trött som en apa måste man pina sig igenom en tjock historia bok inför provet imorgon. Joy ♥

I dont understand


Herre min skapare vad dålig uppdatering. Varit sjuk i helgen och det har inte varit roligt kan jag säga, det resulterar mycket vila. Hann i alla fall med bio med trevliga människor och middag med pojken. Dansuppvisning hela dagen idag. Jag är trött som en råtta. Mycket uppdatering kommer imorgon och tid framöver. Puss och godnatt.

15.15



Klockan är 15.15 och jag har inte börjat plugga. Dags att börja...

Well, the world still keeps on spinning

Har aldrig varit gladare att få vara sjuk, snöstormen där ute längtar men ju inte direkt efter att ge sig in i. Har druckigt mängder av varm choklad med grädde. Jag gör nog dom bästa varma choklader!
Måste verkligen få lite plugg gjort också. Därför kommer pojkvännen hit en snabbis efter skolan och lämnar mina historia böcker. Så gullig man får bli, får nog ta och bjuda honom på en av mina SUPERGODA varma choklader också. hihi puss ♥

if will ever meet again

Ska krypa ner i sängen med varm choklad och titta på vänner - Godnatt ♥

Too cool for school

Nu räcker det med att bli sjuk för mig.
Jag orkar inte med att jag måste ta igen allt sen. Jag gråter för jag inte fick vara med på min älskade dansshow i Åkersberga idag. Nåja, det kommer ju många fler.
Har kollat på massa gamla avsnitt, pluggat och sovit REJÄLT idag. Blir förmodligen samma sak imorgon, är inte riktigt en frisk tjej än.

I wanna se you move move shake shake

Hemsk dålig uppdatering. Hela söndagen gick åt till plugg. Hela måndagen åt dans och plugg. Dagen idag gick åt till spendera tid med pojkvännen min, samt pluggning av matematik. Historia provet idag gick åt helvete men jag orkar bara inte bry mig om lenart. Nu blir det sängen för jag är föööööör trött. Imorgon blir det dansuppvisning. TJING.

simple

Godmorgon! Gårkvällen blev lagom lugn. Jag drog tidigast av alla pågrund av min jävla förkylning. Går ju inte en minut utan att jag hostar!! usch och blä. Denna dag blir det nya tag, ska få lite plugg gjort sen ikväll köööööör viiiii!

Sjuuuukling


Taggade brudar på bilden. Tyvär inte så taggad just nu. Sjukling här!

Kom hem från skolan igår vid fem och meningen var att plugga. Blev konstigt nog något otroligt trött och allt bara snurrade på mig i huvudet. Allt jag visste jag var tvungen att göra, skriva historian, öva dansen, göra spanska läxan, beställa nya ansökningspapper, ALLT! Plus att jag hosade så det kändes som mina inälvor skulle hoppa ut. Kände att min kropp inte orkade med längre, därför kolapsa den i soffan. Sov ända från kl 8 till nu. Tror verkligen jag behövde det. Men duktigt flicka ska till skolan ändå, vill inte missa mer lektioner.

Saknar sommar



ejhopp gummisnopp! Sitter hemma, ska plugga. Men orkar inte, och därför har människorna på skype övertagit mig. Känner bara för att sitta under en filt och kolla på film, men nej. Måste plugga historia skiten. Ska väl få det överstökat nu. puss


I just want to scream


Var meningen att jag skulle plugga hela dagen idag, pga matteprovet imorgon. På nåt sätt lyckades Nanna och Linnea övertala mig att vara med dom istället. Men jag klagar inte, dom är så söta. Det blev bullkalas hos bananen! Han pluggat hela kvällen istället, orkar inte bry mig om plugget nu mer. Därför säger jag godnatt.

I just want to scream


Var meningen att jag skulle plugga hela dagen idag, pga matteprovet imorgon. På nåt sätt lyckades Nanna och Linnea övertala mig att vara med dom istället. Men jag klagar inte, dom är så söta. Det blev bullkalas hos bananen! Han pluggat hela kvällen istället, orkar inte bry mig om plugget nu mer. Därför säger jag godnatt.

Angel


Har träffat den här fina flickan idag. Puss på henne.


I am tired of stoped laughing


Haft grymt tråkigt, jag och min matte bok. Den har bråkat med mig hela dan, den vägrar sammarbeta med mig. Jag hatar den. Men nu har vi bråkat klart för idag. Godnatt bloggen.

soulmate

taggar inför dansen. Måste dra om 15 min och försöker lära mig in all koregrafi jag har missat. Inte lite de heller! Nu ska min syster lyssna på mitt tal jag har skrivit, som jag har redovisning på imorgon på svenskan. jag är så körd.

Magnus här

Tja tja mangääbooiii hääääär! Står här och chillar lite i lökrummet med Philip, Tove, Jocke och Niklas, LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK!


Nittioelva saker att göra


= Söndagsångest


I do love my dady


Även fast jag kan hata min pappa, vara så irriterad på honom och bara allmänt trött på hur tjatig han kan vara ibland. Älskar jag honom ändå. Så jag och mina systrar gav honom ett kort och en hammalagad middag. Inte världens bästa pressent, Men hoppas han blir glad ändå. puss

Rubrik


Känns som ägarna till dom här fötterna kommer ha mycket att prata om vad som har hänt i helgen i skolan imorgon.

tja tja! Tidig hemgång igår kväll, slutade upp med bowling och lite patetisk häng vid sollentuna. Drog hem ganska tidigt med tanke på uppstigning vid halv nio. Ledar skitet var oförväntande rolig, fick lära mig rädda liv och annat nödvändigt! Är sjukt trött så ska ta tag i alla Söndagssyslor jag måste göra. Ciao.


I love the way you lie


Nu blir det mat för mig, huvudverket och jag har äntligen kommit överens.


sleeeeeepy

Aj! mitt huvud bankar och jag känner mig trött och hängig och skulle egentligen bara bara krypa ner under täcket och sova. MEN det är ju trots allt bara lördag en gång i veckan, så inge sova för mig. Utgång från huset vid halv 9 för att möta upp några flickor.

Ska stoppa något i min maga och hoppas att min huvud vill sammarbeta med mig. Uppdaterar mer om det senare. puss

You make me happy


Godnatt bloggen


Loooads of explode

Hejsan! Det var inte mycket till uppdatering här inte. Hemma från the Gran cänäria. As härligt. Har inte tid att förklara resan, låter bilderna göra det istället. puss och godnatt.





so not good

Fick just höra att personalen hade streikat nere på flygplatsen. Inte bra. vill ju gärna komma hem imorgon...

Uppdatering nr 3- Gran canaria

Då var den väldigt roliga seran över. Hunnit spendara mycket tid med mina kusiner och sola på stranden. Idag har gått åt till det sista solandet och köpandet, imorgon blir det sitta på flyget i 6 timmar. Nu blir det middag med släkten. Puss på er alla!

Uppdatering nr 2 - Gran canaria

Det finns inte mycket tid till bloggnig här inte. Kommer inte ihåg allt jag har gjort dom här sista dagarna för flängt fram och tillbaka så mycket. så kan tyvär inte skriva det just nu, men jag lovar att ja ska gräva i min längre i min hjärna när jag kommer hem. Idag vet jag i alla fall, att vi var på en djurpark. Dalfiner, papergojor, krokodiler och annat skoj har vi träffat på idag. Hann också med en shopping runda i en stad inte så långt här ifrån, dock är det ganska låg kvalite på shopping här och höga priser. men men.
Imorgon tror jag det blir ganska chill, och inte så hektiskt dag. Ska hinna med plugget, shopping och ta bilder till sthlm gruppen. Sen åker jag ju hem på onsdag morgon. Kommer sakna. Nej, nu blir det utgång mot staden med tjocka familje. Adios.

Uppdatering nr 1 - Gran canaria

Grått, kallt, fult har jag fått höra från olika håll i Sverige att det är. Här är det soligt, varmt och fint. 27 grader idag! Har hittils bara hunnit bada i havet, solat, gått strandpromenad och suttit på olika resturanger. Inte helt fel de heller. Men snarast imorgon blir det ut på upptäcksvärd, både delfiner ska ses och kamelar ska ridas. Men nu blir det nergång mot stan med kusinerna, ciao

Romance

Jackes plan har landat, och han kommer han hit nu. Saknat honom galet! Blir bara en till vecka utan honom... Nåja ska ut och springa fram och ge honom en stor gullig-romantiskfilm-puss nu. hehe Sen blir det slagg. Ska upp 6.00. Ha de bra i Sverige!

Gran Canaria

Har lite smått resfeber. Väskan ligger färdigpackad i mitt rum, nu ska jag bara hoppa i duschen sen är jag klar. Pojkvännen kommer hem vid halv ett inatt, funtar på att stanna uppe bara för att få träffa honom några minuter. Aja, får se hur de blir med det. Nu blir det duschen. TTYL

When you say nothing at all

Jag är en hemsk dålig uppdaterare. Men nu har jag städat och packat klart. Kan inte fatta att jag åker inatt, sjukt kul ska de bli i alla fall. Åker med min famil och mina kusinervitaminer. Åt sushi buffe med fyra andra tjejer idag vid 12. Fortfarande mätt.. Men fick säga hejdå till mina gullungar innan jag åkte!

Fick träffa dom här galna tjejerna plus Linnea igår också. Sköna typer.


6 månader idag

Och du befinner dig i London...

RSS 2.0