We dont sleep when the sun goes down




Blogglidning, ja lite. Helgen är i alla fall över. Fredag blev det ta det lugnt med några flickor hos mig med bara, prat, film och gossip. Skönt må jag säga. Lördagen blev det tjejmiddag hos Malin, sedan gång mot festen i Edsviken. Lite lagom mycket folk sådär. Annars mycket skoj, han till och med träffa min sötnos Nanna innan hon drar till London. Kommer sakna den pysen.

Mer uppdatering blir det senare, puss på er.

Here comes the sun

Fina tjejer på bilden. Väldigt fina.

Dagen har i alla fall gått åt till skolan, sedan resten av kvällen har jag spenderat med pojken min. Han reser imorgon till London, och dagen han kommer hem är det jag som försvinner bort en vecka. Så typiskt. Fick pussa på honom extra mycket för nu blir det två veckors uppehåll.. sadface.
Men allt är fint anars. Pussen.

Two steps forward, one step back.



hann inte med bloggen igår. Åkte hem med mina tjejer Linnea och Nanna. Vi satt på mitt golv. Pratade om allt man kan tänka sig. Vi var tre små bölande bebisar. Vid 10 kom i alla fall Jacke över, behöved prata lite. Sen var de sovmorgon till 10 och åkte till skolan för endast skolfoto och utvecklingssamtal. Nu är jag hemma, ska äta lite sen blir det ledarutbildning. PUSS.


look around you


Stressad chey var det här. Skola 8.20 till 16.00 med start av 1000 meters klädsim på idrotten, och avslutning med ett seeeeegt matte pass. Sen spenderade jag min kväll på danshuset med massa sköna männsikor. Det var dansbattle, kom i alla fall inte sist. Till och med 2:a plats blev det. Alltid kul. Har även spenderat tid med Storasyser som kom hem från paris idaag.

Nu ska ja gräva ner mig i sängen. Puss och kram skumbanan.

Söndagsångest

Det är de jag har haft idag. Hinna plugga med Jacke, laga mat, skriva uppsats, träffa Alle och Dalija, tjejmiddag åå allt bara snurra i huvudet jag var tvungen att göra. Nu är dagen avklarad i alla fall. Ska ta en dusch sen göra mig redo för sängen. Det blir battle imorgon. PUSS.

haha ja var tvungen. Jag och en get.


But i need you now

Jag somnade i sängen med kläder, smink och vantar igår. Trött chey, hej! Jag hade knasigaste drömmen, drömde att en random tjej gick in i mitt rum och satte sig vid min fönsterbänk. De konstig var att de inte var en dröm. Papi hade glömt att säga att elementtjejen skulle komma imorse, så hon gick in för att fixa mitt fönsterelement. Förvirrade tjej asså..
Nu ska ja hjälpa pappsen med maten, sen tar jag bussen till min pojke. Ha en bra lördagskvall! CIAO.

Just like the days we should


Han aldrig blogga igår. Fick råplugga till hisorian typ hela dan, men blev så trött på de så bestämde med Malin att vi skulle sova över för vi båda hade sovmorgon. Så hon kom vi nio och vi köpte läsk, godis, chips och kolla på tv och bara snacka om allt man kan komma tänka på. Riktig flum kväll. Malin väckte mig med sin jävla ringklocka och av att hon tagit allt täcke. Öpnna draperierna och det är snö. Det Oktober vad fan. Men drog till skolan vid 10.

Ikväll drar jag hemm till Alle, tar 36 bussen med Filip. Får se om ja sover borta ikväll.







Jag och min älskade bästis

PUSS

You are here there is nothing I fear.


Sommar 010.

so why



Har inget direkt roligt och säga därför har jag inte bloggat idag. Eftersom jag slutade tidigt drog jag och jacke hemm till han. Han hjälpte mig plugga matte, och tack vara honom kanske jag inte får IG imorgon. Vi lagade pankakor, och goda blev dom till och med. Ska bara plugga klart de sista sen är jar redy for bed.

Nu ska jag säga mitt farväl till storasyrran som går upp mitt i nattan för att försvinna till Paris några dagar. Au revoir.

Seize the day


Asså mitt liv känns så otroligt tråkigt just nu. Känns som det bara är fylld med massa plugg. Tråååk säger jag bara. Kan i alla fall längta tills imorron då jag slutar halv ett och sen ska få träffa min älskling.
Nu är du hög tid för mig att sova så jag säger godnatt.
Puss.

Vad gör jag inne?

Asså gå och lägg dig Tove...

Because you make me happy

Extra lång helg. De alltid skönt! Jackepojken kom runt halv sju igår kväll vi beställde pizza, han hjälpte mig att plugga, jag tvingade honom se på mitt favorit program. Han typ somnade. Sen la vi oss hyfsat tidigt vid halv 12. Vakna vid 9, vi åt resten av pizzan till frulle. Han drog till plugget och ja satte igång och "pluggade".

Fika på waynes och påhälsning på gamla skolan Vittra blev det med Annie vid ett. Sen träning vid 7. Nu är jag hemma och ska fortsätta med mitt så kallade pluggni..
PUSS

Dont dream. Do.


Haha, yeah right..

Mellan dig och Fröken Gertrude
Fröken Gertrude den 18 oktober kl. 20:11 Anmäl

Hej
Kul att se dig och Annie. Kände direkt att du tagit ytterligare steg i matematiken. KUL !

Fresh i stay

Godmorgon! Kom precis hem från Malin, ovanligt utsövd faktiskt. Förutom när en fågel hade kommit in i rummet och börja picka, Men vi fick ut den som tur var. Söndag var det idag då, men inge söndagsångest för mig. Ledig imorgon med. Så nu ska ja äta lite frulle sen ikväll kommer jacke och sover här. Sovmorgon u know. Pusspåer.

Written in the stars


HEeeeeeeJ! :D Insåg just att jag inte har bloggat något i helgen. Igår, träffa gullungar Veronica och Malin. Sen hem, Drog till jakob, Decka i hans soffa, Han decka påå mig. Vakna, frukost, hem, ducha, gym, fika med Nanna, hem, middag, gäster. Nu utgång. haha så snabbt gick de. HA EN TREVLIG LÖRDAG KVÄLL NU!. :)

we dont waste no precious time


Imorgon är det Fredag. Jag är glad. Skola halv elva - halv två. Sen träffa två små flickor för lunch. Godnatt


Just the way are

Hej hej! taskig uppdatering, jag vet. Idag har jag i alla fall, gått i skolan. Slutade halv två så åkte hem käka lite och sen kom jacke över. Fick stressa med middag sen släppte han av mig vid församlingshuset och jag pina mig igenom två timmar ledarutbildning. Nu är jag hemma, och pratar med Anniepannie. Ska sova snart. pussen

Pluggnörd, ja.

Skola till fyra sen kuta ja till bussen med Nanna. Kom hem vid halv 5, dök ner i historiaboken med en macka och lite varm oboy på en gång. Har prov på medeltiden imorgon, och jag är inte alls taggad. Nu kom i alla fall papi hem, och han ska fixa lite gott käk. Hejsålänge.


Mina flickor de


åå jag vill ha helg igen. Insåg att ja aldrig la upp bilden från i Lördags. Så här är den. Kvällen spenderades med mina tjejer. Den blev utgång vid 10 och hemgång bara några timmar senare. Men även fast de blev lite fail skulle jag inte viljat faila med några andra än er. Kärlek till er! <3


This is how we party



Helgen var mys, inte så fullspackad med ändå underhållande. Fredags blev de Stinsen dirr efter skolan, och ja lyckades faktiskt fixa skjuts så jag dom behövde inte vänta så länge. På kvällen kom min pojke över och vi chilla lite sen drog vi oss mot Filip. Inte så pjåkigt trots allt. Vi var tvungen att vara hemma ganska tidigt så vi lämnade vid höjdpunkten. Kom dock hem hem med nångon anans skor, helt slut, och bara ville sova. Så vi hoppade bums ner och sov. Fick släppa ut pöjken igen vid nio pågrund av att han skulle iväg och jobba. Men gick tillbaks och sov ett tag till sen.

Suddenly everything got blurred


Godnatt


Kanske hinner skriva ett inlägg innan skolan, får se. godnatt så länge.

I like to make my self belief


slutade vid tre, mötte upp Malin och Veronica vig gymmet. Sen blev det raka vägen hem och plugga, måste förbereda mig för min redovisning på spanska imorgon. Nathalie och jag kommer vara köörda. Nu ska jag fortsätta med det jag gör. Imorgon blir de sovmorgon till halv elva. Sen skynda mig mig från skolan för att träffa brudarna i Stinsen. Får försöka tigga skjuts från någon..

PUSS.


Bristpårubrik

(Nanna, Linnea, Johannis och jag)
Dagen gick fort, Spanska, Idrott sen Engelska sen var dagen klar. Kom precis hem och nu väntar ja på min pojke kommer hit sen ikväll blir det firning till 19 åringen. pusshej.

Det går långsamt framåt..

haha ja o Johanna min tokis. Nu blir det tillbaks till den långsamma läsningen..

just the way you are

Gryymt skol trött. Fikat med Ella och pluggat idag. Imorgon blir de bland annat firning av Jenny som fyller 19. Sen träffa en och annan rolig person. Nu blir det middag sen plugg, taaaagad chey.

Celebrations


Till min vän Filip som blev 16 i helgen. De firades. Med bland annat poker.

RSS 2.0