my love


Slutade
halv tolv idag, drog till stinsen med Nanna, johanna, linnea och Mange. Fixat klart allt inför Romme imorgon. Godis för både dit- och hem resan också är kirrat! Nu är det bara skidjackan som saknas, den ska jag få låna av jacke. Ska ta bussen till skolan och möta upp honom igen. Sen har jag träning ikväll. Puss tills dess.

Pussråå


Love, sex and money

Lördakväll spenderades hemma hos Kalle med annat roligt folk. Jag och tjejerna mötte upp jacke och resten vid sollentuna halv nio och rullade in till stan på en halvtimma. kvällen var både knasig och rolig. Men största del rolig!



blackandwite


Gårkvällen blev lite kaos och lite knas. Kan bli grymt störd på människor som förstör ens kvällsplaner. Men det löste sig, jakob kom över och vi pratade och kollade på filmer. Nu väntar jag på att segisen Malin kan vakna så hon kan ringa mig. Ciao.

Ingen insperation








Nanna du får hjälpa mig med en ny header. Det här är ju bara kaos..


Madness


Hallooo! Har inte så mycket roligt att säga därför håller jag mig kort. Har gått i skolan sedan ätit på Subway. Farligt gott. Nu är jag hemma och ska plugga för Engelskan imorgon. pussen

.


Tiered of it


Jobbig dag... Nationella prov i Engelska och det kunde inte gå sämre. Åkte till sollentuna och träffade Malin en snabbis. Sen Jakob. Just nu är jag för trött för att blogga. Jag skoa sova och samla krafter för att stiga upp imorgon. Kram


Malin är bäst.


Efter dansen kom Malin över. Tjejsnack behövdes på hög nivå. Suttit och fikat med henne i en timme och bara pratat gamla minnen, för roligt ♥ Nu väntar ja på trögisen att duscha klart för vi ska nörda Solsidan. Puss och Godnatt.


-


Älska ledigheten


Pojken sov hos mig inatt, har myst med honom hela dagen. Han har blivit lite sjuk, stackars liten. Ligger och zappar, ska nog laga till något innan jag far iväg på dans ikväll. puss.

Togehether we can


Jag och min sötnos nanniiiiiiii


Konfaledare


Jag är nu officielt en konfa ledare. Avslutning idag. Woop woop.


take me away


Lördagen
blev de uppstigning vid nio för öppet hus på Rudbeck. Träffade galma kompisar och fick gratis cupcake så det var faktiskt helt ok. Efter drog jag Linnea Nanna Natta och martina till kebaben. Tjockisar. Kom hem vid fyra. Spenderade lite tid för att hitta nåt och ha på mig på kvällen. Men enligt Frida och Marcus såg jag ut som en tant, så sprang över till Ella och raida hennes garderob. Åkte med henne till jacke runt sju sen rullade bara timmarna på. Flipp-ad kvell.

För trött tjej just nu.


Skön-t


Skööönt med Fredag. Inte lika skönt att kliva upp 8.30 och gå till skolan imorgon. Men jag överlever. Gick i centrum med några söta personer efter skolan och köpte lite grejs för imorgon. Är grymt trött och skulle verkligen behöva kasta mig i soffan. Men nej. Blir ingen ligga-framför-tvn kväll för mig ikväll inte. Men de näääz. Nu är det i alla fall käk, Puss.

Romme den 1/2 check!


Bästus


Har faktiskt varit duktig nu. Slutade skolan och åkte hem och satte mig och plugga på en gång. MVG imorrgon! Eller inte. Nu ska ja över till pappsen en snabbis. Ska äta sushi med några släktmedlemar . Puss.

You light up the day


Otroligt skön dag. Två lektioner, film och basket. Kan inte bli bättre. Jag och mina coola brudar drog och käka pizza i centrum. Sen kom dom coola grabbarna och då fick ja sitta o kolla på när dom skulle äta också. En trip hem till jacke och jag befann mig hemma vid 6. vid åtta blev drog Ella och jag på dans audition. FML säger ja bara. Men men får se hur det gick.
nu ska jag sova, pussen.


Nobodys perfect but we live and we learn it



Gaaalet trött tjej. Ska spendera lite tid i soffan, tycker faktiskt jag förtjänar det med tanke på historia provet idag. Plugget får vänta!

Saknade sommaren


Teenage crime


Kom på mig själv att jag har inte uppdaterat sen lördags. Kvällen var både lyckad och mindre lyckad. Hur som helst slutade vi upp vid donken runt två för lite nattkäk. Tog taxi hem med fyra andra töntar. Söndagen var riktig slapp dag, vilket behövdes.
Denna dag slutade jag halv ett och drog ett subway besök med Nanna och Johanna efter skolan. Åkte hem, pluggade. Sen kom jacke vid halv fem. Han lagade mat. Till mig och han, Frida och Mackan. kuuuul.

Taggatilldå


Har precis städat klart mitt rum. Fyfan säger jag bara. Nu ska jag i alla fall fixa mig sen gå över till andra sian av Tegelhagen för middag. Lite senare drar vi vidare till Stina. Ha en bra Lördag! :)

It is like a dream came true


Fredagen var mysig
. Har dock aldrig stressat så mycket i mitt liv. Det var rush från skolan till Centrum, rush från Malin hem till mig, rush från mig till bussen och ett jävla rush från ena bussen till nästa. Kom hem till Jacke någon gång sent, helt slut. Vi satte oss framför brasan. Hans mor kom med saft. Sen typ somnade jag i hans famn. Trött tjej ♥


Making up for teenage crimes


Dagen gick åt till familjen. Födelsedgasfiranden <3


Tycker jackes bild av mig var jätte fin

För er som inte ser ska det föreställa mig och ett lejon. haha, Fråga mig inte varför..

plugga, jobba, sova, dö.

Helsikes jobbig dag med plugg till fyra och jobb från fem till sju, min hals är förstörd pågrund av förkylning, och jag har historia skit som jag måste göra. Åå vilken rolig dag ♥

soooova

Sov bara två timmar inatt.
Det resulterar en ganska irriterad och jobbig Tove. Har tagit det lugnt hela dan idag, legat i min pojkes säng hela kvällen. Orkade inte röra mig. Föööör trött. Nu orkar ja inte hålla upp ögonen längre, hoppar i säng med min engelska bok. CIAO.

jag älskar dig


"With every heratbeat" ♥


Mysteri


As rolig kväll igår, roligt folk och lagom mycket också. Jacke och jag stannade till halv två, och kirrade skjuts hem av oliver. Hemma två. Faktiskt bra, sådär lixom.

Nu har jag packat ner hela mitt rum, försvinner till morsan i två veckor. greatness.

Nothing else matters


Har sovit som satan dom sista dagarna. Skööööönt!!! Nu sitter jag och Malin i mitt rum och taggar till bästa musiken. Snart blir de käk sen kommer ett gäng ungdommar hit för senare dra vidare till Marcus i Kärrdal.

Ha en toppen lördag. PUSS.

Sleepy


Vaknade
nu.... illaaaaa! Får ge mig med sovandet. blir inte bra när skolan börjar.
Jacke ska komma över. Han får försöka få upp mig ur sängen.
Om de nu går ♥

Fina flickor de där.


L.o.v.e


Spenderat lite tid med den här krabaten. Myst, ätit, gått i affärer, pratat om allt och inget, och bara allmänt betett oss som ett fjantigt nykärt par. ♥ haha


HAPPYFACE


Min pojke har äntligen kommit hem. Överlycklig


Rekomenderar


Living the dream as teen


Hann inte skriva något igår. Men gjorde inget speciellt hade en Manikyr-kväll med tjejerna i min bastu. Malin sov här och vi satt uppe och prata till fem. Inte bra, men det är ju trots allt loooov. Gör i ordning mig för lite käk och bio ikväll i kista. TJING

im out


Nu drar jag mig mot Kista. Saker som behöver återlämnas, saker som måste inköpas. PUSS


Sweet like sugar


Varit drägg hela dan. Fräschade upp mig och drog in till stan vid 6 på resturang med familjen, efter drog jag hem till Ella. Lagom jobbig dag. Nu ska jag sova, puss.


niggaaah


Har
pratat med Jacke idag. Han lever i 40 graders värme medans jag bor i en fucking frys.

Han kommer vara neger när han kommer hem. Funtar på att sola solarium innan han kommer hem, bara för att jag inte ska se ut som ett lik brevid honom. hihihooo

Last night


Gårdagen var mycket lyckad
. Vi drog från mig vid halv nio, hamnade hos tvillingarna runt 9. Var på galet bra humör hela kvällen, det ända som saknades var pojken. Då hade allt varit perfa! Men alla var grymt taggade vilket gjorde det till en grym kväll. Runt två bestämde sig alla tjejer att fortsätta och dra vidare till Muzze. Malin och jag var för trötta/packade att vi drog hem till henne. Där var det dock heller ingen lugn och ro, så vi gick hela vägen hem till mig. Och vi landade i sängen runt halv fem sådär... Nyår ♥

RSS 2.0