löve weekends

åå ja hatar att helgen är över. Vill inte ha vardag. Önska det kunde vara helg hela veckan. Aja de är inte så lågnt kvar till vi slutar skolan i alla fall.
Från förra helgen

wiiiiiii

Jag har hittat min balklänning! Den är precis som jag vill att den ska vara. Den är gammalrosa i silketyg. Jag ska dock ta den till skräddaren och sy om den lite.
Nu är de bara skor som behövs. yay.

Idag är det denna tjejs dag.

Käääääärlek till dig. ♥

Jag ger upp snart

Asså jag har typ varit överallt och letat efter balklänning. Inklusive idag. Asså det går inte!!
Jag ger upp snart..

kärlek <3


Bilder från uppvisning

Vi skulle vara spöken.

Dirty diana - Micheal jackson

Hela helgen har gått åt till dansuppvisningar. Förutom fredags då ja faktiskt hann träffa kompisar, och vara ute och grilla och sånt. Igår hade ja två 85 minuters shower och idag har jag redan haft en, nu har jag rast i några timmar sen blir det tillbaks till upplandsväsby.
Hoppas ni såg videon på facebook. De kommer upp fleeeeeeeeeeeeer! TTYL


Självklart kom nära och kära. Med blommer dessutom. PUSS :*

hej hopp

Asså ja har kommit på att ja uppdaterar väldigt sällan. Förstår inte varför folk läser min blogg. haha, men här kommer väl ett inlägg dårå. Får väl börja berätta om min dag. Skola med nationellt prov sen sluta vid tre och gick och hängde med några i Centrum. Sen språng mot Stinsen för att möta min bästis Veronica. Nu kom ja precis hem och tänkte sätta mig på balkongen med laptopen och börja plugga med min teknik uppgift.
Nu ska ja bevisa alla att ja faktiskt är smart.

It´s my life

SHIIIIIIT va ja inte har uppdaterat på länge. Har varit för stressad med saker och inte haft tid. Asså dansen tar upp mitt liv den här veckan. Har typ inte ätit på två dygn. Jag har ont i magen. Men nu kom ja precis hem från repet, måste väl plugga ALLT ja har nu. Fast först äta.
PUSS.

Jag har sommarkänsla :)


Lång helg.

Onsdag. gå i skolan - vara me jacke - ledarutbildning - grillning i Edsviken. Och så vaknade man tio av sig själv idag. Ja e fett trätt. Idag ska ja i alla fall ha dans i fem timmar. Härligt...
puss på er.

gymnasieval

Nu har jag gjort klart min gymnasieansökan. Blev 1:a Rudbeck sam-företagare 2:a Rudbeck media 3:e Danderyd sam-ekonomi. Om ja inte kommer in på mitt första hands val kommer ja seriöst ta livet av mig.

Söndag

Dans 4 timmar idag, 5 timmar på tors och 8 timmar på söndag. Hej träningverk!
Nu kom ja i alla fall precis ur duschen och ska borsta tänderna sen kolla på film med Frida och Malin, eftersom malin sover här i natt. Imorron blir de skola som vanligt, men bara fram till Onsdag. Då blir de långhelg. Skönt.
Natti Natti bloggen.

<3

Dance like no one is wathing,
sing like no one is listening,
love like you´ve never been hurt,
live like it´s heaven on earth.

thats how we do it


hard work, work.

Asså hatar nian. Och hatar att ja har sparat allt plugg till nu. Men de är väl bara att bita i. På onsdag är det NP i biologi. Och jag kan ingenting. Annars har jag pluggat med jacke idag och käkat på donken med halva skolan. Haha men nu blir de nog lite biologi. puss.

Ipartyhard.se

Haha, yeee....

RSS 2.0