Me lajki

Jag gillar starkt att vår skola känner att dom måste tvinga alla elever att komma till skolan när man ändå har påskpyssel hela dagen. Men ja ska inte klaga, göra ingenting på en hel skoldag är inte dåligt :)

Rewind please.


Nu tycker jag alla ska gratta födelsedagsbarnet Nicole :)


Thaaaa weekend

Lägret et var kul förutom en liten sak, att ja blev sjuk (och spydde en natt) men men..
Vi fick i alla fall gör väldigt rolliga saker, träffa mysiga personer och köra roliga lekar. haha orkar inte berätta hela lägret i detalj, här får ni lite bilder ja har snott från facebook.

HEMMA :D


Lääääääääääger

Nu är det ju så att man ska på väg på ledarutbildnings läger i helgen. Jag vet att ni alla kommer sakna mig!! HAHA men ja kommer hem på söndag. Haha nej men nu måste ja hålla på att packa ända tills kl 20 i 6 då ja ska vara vid scandic. Kameran fäljer med, så de blir massa bilder när ja kmr hem.

-

Imogon är det Engelska nationella. Något jag INTE ser fram i mot...

Right know.


Söndags mys


schoool day

skolmat är äcklig. Nu är ja hungrig.

Onsdag

Då var man ju ledig idag då. Meningen var att det skulle va en idrottsdag. Men så blev det inte för oss! haha en bild från idag. puss.

when everything is just up side down.


Heeeeelgen.

känner mig dålig att ja inte uppdaterat i helgen. Fredagskvällen spenderades i alla fall i väsjöbacken med jacke, mange, felix, ebba, emma o dl. Haha skidor är inte min bästa sida, men jag hade i alla fall kul. Lördagen spenderades i viby hela kvällen ;)
Och Ledarutbildning i 7 timmar idag. Helt slut nu och jag har matte prov imorgon. aja puss så länge.
PUSS

Malin är bäst inga protest..

protesten försvann och Tove vann! :) haha

Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop.


knasbollar <3


Old pics

haha skid semester med Frida och Ella. Började med snöbad.
Mupparna
Ella
lägg märke till att molnen är under oss.
Frida och Ella. I 25 minus.

Svenska NP avklarat.

Glada nyheter. Sateliten uppvisningen gick bra, så nu är vårt "crew" anställda hos sateliten. Och ska vara "ansiktet utåt". Nästa event är i stan om några veckor. Har NP i Engalska imorgon, och hade svenska NP idag. Gick bra för en gångs skull.
Puss och kram
Tove.

This is it

Haft rep och träning hela dan. Nu är jag hemma för käk och sånt. Ska senare ikväll till sateliten för uppvisa. Haha nu gäller det!

O-inspererad.

Kan nån hjälpa mig komma på ett solo till dansen. Jag har på mig 24 timmar, men noll insperation. Hur ska detta gå???

Spooooooooooky.

Asså de ska alltid hände konstiga grejer för mig. För några dagar sen började det blåsa från ingen stans när vi stod och dansade i sateliten. Och ni hände de en konstig grej igår igen.
Min radio har seriöst inte funkar på FLERA år, sen har vi precis sett en skräck film och frida och jag sover ensam hemma. Så går ja upp till mitt rum, och vad hör man? Radion fuknar. Helt plötsligt. Den står där och brusar jätte högt, utan någon musik dock. Och idag konstigt nog funkar den inte. Spooooooooooky.

Det kallas konstverk.

Har upptäckt vad min mobil kan göra. På bilden, Britta, Frida, Dalena och jag <3

Move, move, shake, shake and drop.

Kom precis hem från dansat på sateliten i fyra timmar. Haha jag har panik, måste komma på ett eget solo tills imorron. Hjälp?? haha aja resultatet får ni se på lördag kl 9 i sateliten. Nu ska ja duscha och sen fixa mig för ikväll.
Pussar och kramar.

i´m in love with love.


Jag är typ den sista mäniskan på jorden som har sätt valentine´s day. Såg den idag. Och ja bara älskar filmen! Den är bara för gullig. I´m in love with the love. Rekomenderar lätt att se den. Speciellt er som gillar romantiska, gulliga, lyckliga filmer som jag.

Mycket kärlek på er, puss.


Long time no sea

Hallååååååå! min blogg är SÄMST just nu. Fattar inte att nån vill läsa den, för ja suuuger på att uppdatera. Men som ja lovat, ska bli bättre :D Kom just hem från Ella, och planerna hitils för morgon dagen blir stan me Annie. Sen kanske öva på sateliten. jag ska ju uppträda där om fem dagar, så liiiite panik har man ju med tanke på att ja inte kan halva koergrafin. hahaha men allt för mig just nu, hörs imorgon. pööööss.

RSS 2.0