Attans att man ska bli sjuk nu

Jag gå och lägga mig framför tv:n med varm saft. Så att jag blir toppenfrisk tills lördag, då ja ska till åreeeeeeeeeee.

Celebrations


Jag har spenderat tid med mina kusiner. Och bara haft de mysigt.


Grekland - Kreta 2010


varma dagar

Resan blev utragen och vi kom hem en dag senare. Precis när vi skulle lyfta gick högermotorn sönder så vi fick återvända och flygbolagen fick bjuda alla på hotell och mat. Det blev en riktigt rolig dag tillslut. haha nu är de så fint väder att ja vill inte sitta inne och blogga. Jag får uppdatera när ja kommer in. puss.

Arividaitchi

Imorron kommer jag hem :) Då tänker jag uppdatera. pussen.

Här befinner jag mig just nu

Hotellet ligger vid stranden. haha btw såg ja att Kenza hade vaitr vid ett hotell vid oss.

Greatings from Greece

Det är varmt och skönt här och jag håller på att dö av uttorkning, måste verkligen köpa nåt att dricka. Nu sitter frida och jag med våra laptops på ett internetuppkopplings café. Vi klarar inte av solen längre. Jag har redan bränt mig på mitt ansikte och det kändes som botox och kunde inte röra fejset. Men nu har de gått över. Hinner inte skriva mer. Ikväll ska vi in till staden. PUSS

Hejdå

Kommer sakna Sverige. Ska upp om 4 timmar så bäst att få lite sömn. Pappa har med datan så kanske uppdaterar. hörs senare. puss.


02-07-2010

Imorgon lämnar jag sollentuna kl 5 på morgonen. Ser fram i mot att gå upp klockan 4. Men vad gör man inte för Grekland? :) Idag var sista dan för mig att göra något, för jag får inte gå ut ikväll. Så ja drog ihop ett gäng vittra barn och chilla vid min pool och sedan fortsätta till pizzerian. Har lyckats förbättrat min solbränna och ett fattigare pengar konto. Nu ska jag enligt pappa "packa" hela kvällen. skriver mer sen. TTYL

RSS 2.0