Löööööööööööövly


Yesterday <3


Frääääääädag

Hej bloggen! Nu sitter ja hos Annie, hon håller på att välja kläder för ikväll. haha anyway igår var de dans och jävla cp tågen kom alldrig så ja och min dans grupp stod på upplandsväsby station i över en timma. Kul.

Hahahah föresten ni som hade ett vad om vad frida och jag var kan jag ju säga att provresultaten har kommit. hahahahah vi är........enäggstvillingar!!!


Tove är INTE alls klantig...

...För även fast ja tappar bort saker hela tiden, enligt folk. får ja ju alltid tillbaks dem! Idag har jag fått tillbaks plånboken!  bara busskorten som saknas nu...

avatar

Avatar sågs igår. De blev med Nicole, mange, jacke och Felix.
Haha bara jag och Nicole som inte fatta filmen? hahaha i och för sig gick vi ut lite då och då pågrund av skrattanfall och godis behov.
hahah så de blev rätt kul ändå.
Föresten satt vi alldra lägnst fram, så lite nackspärr fick man på köpet. hahahahaha.








Till nocöle: hahahahah de vore coolt. But i don´t know.....

Rudbäääääääääk

Rudbeck var kuuuuuuul igår, haha. Där blandannat dom här bilderna togs. Dalena, nicole och Tove. <3

Bilder från idag <3


feet pain

omg vad jag har ont i mina fötter! Så dum som jag är väljer jag klackskorna när man ska virra runt i stan. Dåligt val. Tanken var att Frida, jag och Malin skulle till öppethus på frans chartau. Men så blev de inte, istället massa virrande fram och till baka (i högklackat). Men ett gott skratt fick vi oss i alla fall :)

Tove och Frida Söderström

Haha pernillas citat: dålig bild men tycker den va så klockren, tove ser ut som guds bästa barn medan, frida biter sig lite sexigt i läppen, tar sej mellan benen och drar i tröjan ;) hahah


hahahahahahahahaha sååå sant asså!!!

trallalalalala...

Britta har hjälpt mig med mitt rum, och fått fart på mig att städa och fixa alla inredning. Nu ser de mycket bätter ut!
Ni får en bild, när rummet är HELT klart. Vilket de är ganska långt ifrån. Sen fika jag även ida med lite folks från skolan, mycke tårta, kakor och godis blev de. Bad Towie!
Men nu ska ja hoppa i badet, med mitt nya bad skum hahah.
ADIOS

Asså ja gillar att snubben kan Engelska...

Tove
why did you add me on facebook?!
German Gabriel

i dont't know i think becase i am man and i like women , and yu are , how say these .-- Beautifull


Pernilla gästbloggar :D

tjaaa! pernilla här som sitter hemma hos tovisen och friday! dom är typ världens gulligaste människor och I love them a lot!
vet inte vad vi ska göra nu, troligtvis fiiilm :D
puess puess!
//www.pernillajohanna.blogg.se

Hejsådetgår!

Jag har tok målat, inredat och handlat på ikea idag. Frida och jag håller nämligen på att fixa våra rum hos mamma.  Ni får se en bild när de är klart. Men nuu ska jag gå och tvätta bort all färg jag har fått över heeeeela mig. pussssiluss!

Mobil bilder.



sluta wajna Tove.

Jag vet att ni alla väntar på bilder från fjällen (??) men nu är de ju så att jag hittar varken laddaren eller kameran. Så ni får de när det dyker upp. Sen kan det ju vara så att jag inte årkar leta, för jag är sjuk. Medlidnade??

Jag låter som en tupp, snorar som en gris och jag känner mig som ett jävla äckel. vill inte vara nära mig själv just nu. haha, men snart får ni nog inte höra nåting alls av mig, för min röst håller på att försvinna. YAY på de!
Aja ni vill nog inte höra mer om mitt wajn, hahaha så de blir allt för mig. Jag blir hemma från skolan imorron också. Pussochhej.


Här får ni i alla fall en bild på mig från fjällen. But that´s all i got!


Hemma!

Hejochhå! Äntligen var man då hemma. Kom nyss hit och de känns som det har varit en evighetsen jag var här, även fast de bara var en vecka. Men jag måste säga att den här veckan har varit den roligaste veckan på länge. Oj vad jag har, åkt skidor, garvat, blivit förkyld. Och sen var vi i norge en snabbis idag. haha. Bilder kommer senare. pusssålänge!!!

35 minus. Jag fryser.

Hej. Pissuppdatering jag vet, men de inte alltid lätt att få internet i fjällen. 35 minus var det idag och jag har frusit häcken av mig. Men de är kul, och jag lär mig fortfarande hur man åker slalom med skidor. Men snart blir de lektion i snowboard. Men nu msåte jag gå, försöker uppdatera mer sen om de går. puss och hoppas ni har de bra i strockholm.

Ski

Nyduschad och redo att åka. Folket kommer kl tre och hämtar upp oss, nu gäller de bara att vara peppad för skidor!!! hahaha.

Fjällen <3

Nu ser mitt rum ut som kaos. De gör de alltid innan jag ska åka iväg nånstans. Så imorron åker ja och frida till storlyan med Ella. Kommer bli så sjukt kul! Jag tar med mig min tjockis kamera så ja komemr fota så mycket jag kan. Men nu måste ja packa färdigt alla (miljardtals) kläder. Men de lär jag behöva eftersom de är 20 MINUS där! hahah puss.

Mina nyårslöften.

- Skaffa gym kort.
- Få bättre betyg än syrran. (haha)
- Lära mig nåt ja inte kan.
- Skaffa ett extra jobb!!!!!


Rewind.





RSS 2.0