Onsdag. Ledig. @ Elin´s place.








HAHAHAHAH

hahaha tycker synd om alla er som inte har fått lov nu.

Just for a little while

Hej bloggen! Asså förlåt för ja inte uppdaterar så ofta. 9:an suger. Och det är bara för mycket just nu. Men ja lovar att höra av mig inom kort igen. Så puss så länge

N.e.x.t.

Holy shit va dålig ja har varit dålig på att uppdatera den här veckan. Men håll utkick! Nästa vecka langar ja me inlägg.

Okänd

ASSÅ DE ÄR NÅN JÄVEL SOM HAR RINGT MIG HELA VECKAN. MED DOLT NUMMER. ASSÅ SNART BÖRJAR JA FAN BLI RÄDD!!! :O

-

Ninth grade sucks....

Makeover

Före

Efter


Asså det är ju sämst bildkavalité och jag är inte ens klar med mitt rum. Men de är är så långt ja har kommit. Vad tycks?

Nationella suger

Hatar nationell. Blir alltid så stressad av tidsbegränsningen, och så får jag hjärnstopp och kan inte tänka. NP del ett han ja inte ens göra klart. Hade fyra frågor kvar, om inte mer. Idag var de del 2 och de gick väl såder. HAHA Får se hur de blir med VG:t.
Hahah men de roliga var att Frida och jag hade valt exakt samma uppgift och skrivit exakt lika mkt. Twins or what?

NP

Förbereder mig för sittandes på en hård stol i 160 minuter stirrandes ner i ett papper. hahah så de blir inte så mycket uppdatering för mig idag. Hejdå, godnatt och lycka till alla 94:or!

Birthday kids

Efter som jag tillbringade största delen på ikea och firning av dom här tjejerna blev de ingen tillgång till data. Så här kommer mitt grattis. hahaha grattis i alla fall och mycket kärlek till er båda.

Längtar


Fuck alla skolor som är lediga på måndag.

Förlåt för den dåliga uppdateringen över helgen. jag vet att ja är dålig med det. Den var i alla fall kul! fylld med massa skratt, flum, onyttigheter och födelsedagsfester. Idag blir de nog massa plugg, med tanke på nationellan på tis och tors. Men först ska ja och syrran ta nya bilder till stockholmsgruppen. Så tjingeling!

Torsdag:

skola - klipptid - Britta - dansning på satteliten - plugg. Yeeeeeeah

Emotional Tove

Asså om man börjar grina för att man inte får upp en tavla på väggen är man waaaaaaaaay to emotional...:S

RSS 2.0