Tagga till nu vaaaaaa

Kom på att ja har hål i typ två timmar imorron. Blir väl åka till centrum med några tjejor. Här är jag och mina sportiga favorter inne på Teamsportia.

Nu är det höst

Hej! idag gick man då från 8.20 till 16.00. Jobbigt jobbigt. Och samma sak blir det imorron. sen drog ja hem till malin en snabbis sen blev de dans. Är nervös. Danshuset ringer imorron om vi har kommit in på street dance advanced. Håll tummarna! Nu ska ja sova och göra mig i ordning för morgon dagen.

friday knight

Jag hann aldrig blogga igår, decka i sängen för jag var så trött. Vi satt och snacka i mitt rum och var för lata för att gå ut. Så pojkarna fick komma till oss. haha, nu hör ja runt vad alla ska göra idag. Vi hörs mer senare . KYSS.

Dä Fredäääää


Idag var der skola till fyra, sen centrum och köpa skorna med Filip sen hem o flytta över till mamma. Och nu blir det träffa tjejerna. Hörs senare ikväll- puss.

visste ni att....

..jag sluta 13:00 imorron. yaaaaay! Sen blir de antigen fik med några från skolan eller vara med pojkvännen. Nu har jag precis gjort klart mig och ska sova nu. Är skit trött, vi hörs imorron. PUSSAR.

måndag

Nu ligge jag i sängen nyduschad och kollar facebook. Idag kom min Nicko till Rudbääck och vi drog med våra pöjkar till donken. Kunde behövas lite uppmuntran för vissa. Och god äckligt fettig mat är våran lösning :D nu ska ja sova, börjar 8.20 imorron. puss.

Det sägs att ett skratt förlänger livet. Men tiden går ju snabbare när man har kul?


Jag e fail.

Fail på mig altså. Jag köpte en matta till mitt nya rum som ja fullkommligt älska! Men sen när jag kom hem för att prova den var den inte i samma nyans som resten av mitt rum. Jag blev skiit ledsen. aja, de bara ut o leta vilket ja inte har gjort i typ allla affärer. haha. TTYL. puss.


Kärlek.


Love The Life.

Gick i skolan i två timmar sen var jag med min pojke, sen träffa jag tjejrna i centrum och fika och sist har Jag jobbat i 7, 5 timmar och jag har ont i hela min kropp speciellt fötterna. Nu vill ja bara krypa ner, och sova. Ska upp 10 imorron, ska på Emmas komfermation. Sen ska vi ut och äta. Men vi hörs senare innan ja somnar på datorn. pusssss.


Första dagen på Rudbeck..

Den gick ju ändå fan bra :) Uppdaterar senare är skit trött och imorron ska ja träffa tjejerna och sedan jobba hela kvällen. toooodels.

Några av dom 1000 bilderna från igår




Tagna av Frida Salomonsson.

Från igår


 

Idag har jag:

Åkt bil från göteborg till Stockholm, suttit i bilkö i typ två timmar, träffat folket från skola, sagt hejdå till Siri och sist avslöjde min kära vän Nicole min födelsedags pressent till Jacke. haha näväl hon hade ju hållt sig till två timmar innan hans födelsedag. Haha ska jag typ sova, gick faktikst upp 8.30 idag. TTYL.


Trötter

Igår var vi på Liseberg, där vi bla träffade carola. Min tio åriga kusin blev superglad, speciellt när hon klappa henne på kinden. haha så sött. Efter det åkte vi hem till kusinerna och åt middag sen kolla frida och jag lite film med Loiuse, Tobias och hans kompisar. Idag var vi på ullared och jag har shoppat föööööööör mycket. anyway ikväll blir de "kräftskiva" nu, duschen. Och imorron kommer vi hem. Adios.

Göteborg

Nu är jag i Göteborg. Gamla goda göteborg. Vi har åkt runt och kollat på vårt gamla hus och sånt. Nu bor vi hos några kompisar och jag kom precis hem, ska nog duscha och så nu. Sen ikväll ska jag och mina sysstar förmodligen in till stan. De är festivaaaaaaal :D
TTYL

Idag kom den här tjejen hem...

Från att vara bort i 2 veckor, och jag har saknat henne som satan. Typiskt bara att min släkt kommer hit hela dan. aja vi får väl smita ut ikväll då.


Jag vill tillbaks till Grekland..


hahaha ja har glömt bort bloggen..

..och att bloggen faktiskt går ut på att skriva om mitt liv. haha. Mitt liv på sistonde har varit lite stressigt jag har hunnit flyttat, träffat alla kompisar jag vill träffa, och åkt fram och tillbaka från ikea som en tokstolle. Ikväll var ja och några hos Alle och såg på film.
Dom närmsta dagarna måste jag spendera med min släkt. Imorron kommer kusinerna på pappas sida hit. Sen i övermorgon drar vi till Götet för att spenderara lite tid med släkten där från mammas sida. Nu ligger jag och messar med några. Men bäst att sova ska upp tidigt imorron. puss



(detta skulle ha publicerats igår)


01:23

Nu har jag varit och träffat Nicole jacke mange dl och Zandra och imorron ska ja gymma tidigt så borde sova nu. Hörs senare. Här är några bilder från åre med älsklingen. puss.

Hemma :D

Jag är hemma från Jackes landställe, bilder kanske kommer senare. Nu ska jag spendera mina dagar åt att flytta och träffa kompisar innan ja åker till göteborg om en vecka. Puss.

RSS 2.0