Asså det finns ingen bättre låt än den här just nu.

Han är typ sju och sjunger as bra. Asså lyssna på den några gånger. Första gången är den inta bra, men typ tredjde ÄGER DEN! tro mig, jag har knarkat sänder den här.

Halloween costumes 2009

Hej! kom precis hem från träningen, och ser inte fram imot hur mycket plugg jag har. Nu sitter jag funderar vad jag ska ha på mig på halloween festen som blir av i år igen. Mycket kul. Kanske någon av dom här, lr vad tycks?

Dagen <3

Dagens humör: sprallig.
Dagens borde: Ringa frissan!
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens klädsel: Strumpbyckor, linne och kofta.
Dagens planer: Just nu. Träffa kompisar.
Dagens vill ha: En funkande mobil...
Dagens beroende: Mobil!!
Dagens längtan: hm...
Dagens tråkigaste: inget!
Dagens personer: Tove, Nicole, Annie <3
Dagens irritation: små barnen i vår skola!
Dagens kommentar: JAG HATAR MIN MOBIL!
Dagens vän: vän? Vänner!
Dagens onyttiga: Frossa ikväll!!
Dagens middag: ceasrar sallad
Dagens sämsta: störande personer..

sweet <33

Asså, vill seriöst kunna den här på gitarr. haha.
Annars har jag inte gjort så mycket ida, va me britta, annie, nicole, sebbe och magnus efter skolan. Men nu måste jag sova och öva lite phonetics i sängen. PUSS PÅ ER!

Ny header....

Asså shit, Jag har bara ätit en brownie, en näve ostbågar och en halv macka idag. De kan inte va bra?

Lovely <33


Scary

Vad ska man göra om man får ett konstigt mail där de står: Hej Tove, vill se om du har växt nånting, du kan väl ta nya bilder helst i bikini??

Haha, har inte kollat min mail på länge så de var dags. Och så upptäcker jag de här? Van fan är de här för nåt, asså vem är personen? haha.

Fredagsmys...

Nu är de fredags mys,
om de är de sista jag gör.
Nu är de fredagsmys,
hoppas inte föreldrarna stör.
Nu är de slut på veckan.
De är dags för...FREDAGSMYS! :D

Haha ni har väl alla sätt reklamen? haha, de här är de vi gick runt och sjöng i min skola idag! haha.

Fredag

Hej! Förlåt för typ ingen uppdatering på vekan. Nu pratar jag i alla fall med malin i telefon, haha. Veckan har varit bra. Men idag har ja i alla fall gått i skolan, haha vi hade golf och jag totalt skämde ut mig! Typ halva min klass står och kolla på mig inklusive min idrotts lärare när jag ska skjuta iväg ett skott. Han säger hur jag ska göar och jag börjar svinga, när jag väl ska träffa bollen råkar jag slå till marken och bollen flyger iväg typ EN meter!! haha, de där kommer då inte höja mitt betyg...Nä nu ska vara lite social, och ut och träffa en kompis. PUSS PÅ ER!

Fjortis??

Nu har man ju då varit ledig två dagar. Härlig har de varit! Men imorron är de tillbaks till helvetet. Och asså shit vi har typ skolfoto imorron. Eller vissa säger att de är imorron, och vissa säger att de är på Fredag. Var och leta i stinsen efter jag hade varit i hld efter kläder att ha på mig då, men icke sa nicke! hitta ingenting. Lite smått panik så där! Men men...och juste en annan grej som jag störde mig grymt mycket på idag! Okey jag är på väg mot helenelund skolan, och så kommer de några små killar i typ sju år åldern. Och dom börjar tissla och tassla om mig, sen precis när jag går förbi dom skriker dom: Fjortis! åt mig och springer där ifrån. Åh, va irreterad jag blir! och lite ledsen faktiskt. haha. nä, men dom vet ju ingenting. Nu ska jag försöka sova. PUSS <3
Slänger in en bild från förra veckan. Hela gänget...<3

haha!

Wohoo! ledig måndag och Tisdag. Nu tänker jag INTE gå och lägga mig.....

Från konfermationen...

I kyrkan. När jag var med i en pjäs.
Sen när de var över, vart alla glada.
Frida, Elin, Tove och Löllö <333
Sen kom tjocka släkten...

Idag blir jag konfermerad!

Hej, har typ inte bloggat på hela veckan. Har stått i hoj med både skolan, konfan och kompisar. Idag ska jag i alla fall komfirmera mig. Jag kommer SÄKERT göra bort mig, som jag redan har gjort massa gånger den här vekan, jag vill inte ens tänka på de. Men jag har i alla fall mycket att komma ihåg, för jag ska vara huvudrollen i en pjäs, läsa förbönen och läsa vårfader och berätta varför jag valde den. haha, Lycka till Towie!
Sån här ska jag stå i framför hela min släkt i en timma. (från genrepet)

Dessa människor ska jag träffa nu....


...

Ahhh, bloggen ser ut som crap. Jag känner min crap. Nu får jag damp. Okey, godnatt säger vi!

Helgen....

Tjoho, inte bloggat på hela helgen. Men den har varit bra, i Fredags sprang jag runt och letade pressenter och sen träffa Zandra, veronica och Malin på kvällen. På lördag var de bara att hasa sig upp från sängen nio på morgoen och gratta pappa. Så lördagen gick mest åt att fira pappa, men hann träffa brudarna en snabbis också innan ja skulle in till stan. Runt halv nio på kvällen, var bara att möta upp Annie på badberget och så drog vi till falk berget och träffa massa folk. Runt 20 pers var vi. Nu ska jag till stinsen med massa tjejkompisar. PUSS!

Im bad...

Hellu!! Asså ja har fått ett visst klagomål från en viss person att jag inte bloggar typ mycket längre. Men jag försöker, de är bara inte så kul längre. Men jaja, idag lämna ja Annie och nicole skolan vid elva och så drog vi in till stan på studiebesök och sen shopping! Jag hitta ett par as fina skor, men nu har Frida fått mig och tvivla för dom ser tydligen ut som pippi långstrump skor. Men de skiter ja i. Jag gillar dom! Sen hände de en läskig grej på tåget, så de tog ett tag för mig och komma hem. Runt 8 drog jag ut och träffa M, Z och V. Nu pratar jag i telle med anton, ska nog vara lite social mot honom nu. Puss och kram.

Saknar <33


RSS 2.0