PANIK!

Asså jag är alltid sån som är ute i sista minut. tidigt imorron åker vi till göteborg, och jag har lixom inte packat typ någon ting alls. Slängt i lite påslakan och sånt skit i väskan. Men shit va ja ligger illa ute! Heh, plus att ja vill ladda över låtar också. Kan ju inte klara mig i bilen i 5 timmar utan musik?

Dont bring flowers after i´m dead

Hej bloggen! Sitter hos malin nu, snart ska ja få ut henne att ta lite bilder. Men håller på att dö av hunger så får dra ner Malin och Frida som ligger och busar i sängen. HAHA. Sen ville vi fika också. Men måste hinna träna idag också, efter som ja åker till göteborg i morron. Kommer säkert bli massa onyttigheter den här veckan. Sen Måste ja börja packa också. fuck!

Varför går mitt magont inte över?!

Nu när de är lördag och allt... :/

LÄSKIGT!


Micheal jackson ghost?


Usch!!

Haha, skolkatalogen kom idag. Och jag ser cp ut. Igen! Asså jag lyckas verkligen inte! Asså man kanske inte ser de nu, men om man kollar riktigt noga så ser man att ja typ halft blundar! åhh, damp!

När oturen slår om

HAHA! Även fast ja ät jävligt klantig och tappar bort både plånbo OCH väska. Så har jag fått tillbaks dom nu! hehe, SL kan nog vara ganska bra ibland...

(tidig) Halloween!

Här får ni lite pics från helgen. Haha, för er som inte ser så är jag pirat. De här är dom ända ja årkar lägga ut. ENJOY!

hela gänget.


haha, fail foto på mig, lollo, zandra och Frida.





Rockare, pirat, lärare och ande.



Lollos outfit.


Klantig, var mitt namn!

Asså hur lyckas man tappa bort två par nycklar, en väska och en plånbok (som inhöll bla buskort, id oc bankkort) under två veckors tid. Asså ja fattar inte hur man kan vara så KLANTIG. Haha, dumma mig...


When it was good..


Hejhopp! Hur mår ni fina bloggläsare? Förlåt för kass uppdatering. Haha ska bli bättre! Asså jag känner att ja inte kan skriva vad jag vill i bloggen, för folk kommer bara använda det imot mig sen. Haha, så alltså får lite vara privat.
Nu ska jag i alla fall iväg ich träna på Friskis och svettis men mina vänner. De får mig alltid på bra humör. Puss.

It´s in the air...

Foto: Jenny. Tagna idag :)


Congrats!

Grattis bästakompis, hoppas du får den bästa födelsadagen! Älskar dig!

Varför ska ja alltid vara så klantig?

FUCK! Asså igår när jag satt på tåget på väg in till stan hade ja med mig min lilla svarta väska (ni vet den från DNA) och precis när jag har gått av märker jag att jag inte har väskan med mig!! Och jag brister ut i panik! Asså hur klantig får man bli? jag tappar alltid bort saker. Som tur var höll ja i plånboken. Men ändå, åhh! ja blir så arg! Att ja alldrig kan lära mig...

Hösten är här...


Städerska? nej tack!

Kom just hem från Nicole´s och cp utveckling samtal i skolan. Asså de får fan än motiverad när man sitter där inne i rummet och så förutsäger man vad man ska bli när man blir stor. Så nu sätter ja igång med plugget för ja vill inte jobba som en städerska när jag blir stor. Haha puss!
Btw, vår skola fick sollentuna katalogen och jag vill inte låta som en diva. Men jag ser faktiskt tjock ut! haha, lite uppstoppad kan man ju säga...

Så håll tummarna!

Jag har rykten om att sollentuna katalogen kommer den 5:e, vilket är imorron! Jag håller tummarna för att den kommer....

Nu får jag allt ta och ge mig

Att ja springer runt med mobilen samtidigt som jag var på träningen dag asså är inte okey. Haha, samtidigt som alla andra gör sit-ups sitter jag och glor på mobilen. Inte okey Tove!

Helgen.

Hej, har inte pallat uppdatera i helegn. Men de börja i Fredags då ja shoppa, sen på kvällen drog jag och några andra tjejer hem till Z & V. Videom funka inte så vi bestämde oss för att dra ut, vi mötte upp några killar från deras skola på HLD sen kom de några fler så vi vart väl 20-25 pers. De blev lite fail för de var så kallt så vi gick in i omklädnings rummen men sen kom en väktare och körde ut oss. Frida och jag var tvungen att vara hemma tolv. Lördags åkte ja in till stan me Malin, Zandra, Veronica, Ella och Louise. Jag köpte 3 par skor (fy skäms på mig). På kvällen blev de krök fest hos Andreas i Edsviken. haha stanna där ett tag, men största delan spendrade Amanda och jag tiden för att få hem Stina. oboy, vilken resa. haha aja har tränat ida och så har jag fikat. Nu måste ja plugga matte för har prov på de imorron. Good luck to me!

Nu blir de utgång, mot stan!

 

Don´t even care about it

Jag vet att ingen bryr sig, Men jag har sprucka läppar. Min mobil fuckar. Jag håller på att bli förkyld. Och ja är allmänt förvirrad...

Fredag

Hej, förlåt för jätte dålig uppd. Vet att några av er stör er på de. haha, idag har jag i alla fall gått i skolan, hade eget arbete hela dan så jag Nicole och Annie köpte godis och gossipade hela dagen. Sen blev de möta upp Linnea och Veronica i stinsen. Sen hem där Frida, malin och Zandra stod och bakade och Nica och jag tog deras smet. Haha ikväll blir de nog planer med några HLD människor. PUSS!


RSS 2.0