Söndag

Idag blev det inge tråkig plugg eller jobbig träning. Vakna faktiskt 10 (på balkongen). Runt 12 börja lite folk komma hit. Efter ett tag var det Jag, Britta, Elin, Frida, Magnus, Sebbe, Dalena, Filip och simon. Och vi bada och va och bada och sola vid min pool, i typ hundra år. Efter några timmar lämna vi poolen, för jag och Frida var tvungen att åka in till stan. vi fika och köpte pressent till Mamma. Nu är jag hemma. Och vet inte riktigt vad ja ska göra ikväll. Får se. KYSSAR! 

Lördag

Tjoho! Helgen var härlig. Jätta fint väder, 25 grader idag! sånt gillar vi. I lördags var jag med Amelie, Malin, Zandra, Veronica och Frida. Vi njöt av det härliga vädret. Sola, gick och köpte glass, hängde vid min pool och annat man gör som man brukar när det är fint väder. På kvällen tog vi ett kvälls dopp i poolen och då kom även lilla linneá och joinade oss. De var lördag de! puss. 

Föresten! såv på ballkongen för första gången i år, med min syskon igår kväll. Säger bara: Kallt på kvällen, as varmt på morgonen...

<33

solen skiner. jag har världens bästa kompisar. ska till USA om en vecka. I love my life! *)

Fredag

Godmogon! ni som sitter och läsar min blogg nu...GÅ UT! det är såååååååååå fint väder! haha.
Igår blev i alla fall lyckat. Börja med skola till två, sen blev det shopping med Annie och Britta för att hitta pressent till Elin. Klipptid var nästa (i edsvikens salong) Sen hem och fixa sig, sen ta bussen till Elins fest. Och så klart råka jag komma sent, men som man säger "fint folk kommer alltid sent" haha, hittade huset så småning om, där alla tjejer redan var. Vi hade alla as kul och grattis änu en gång Elin! 

Haha

Haha, siter hemma hos nicole för tillfället. Vi hade igentligen matte men vår lärare sa att vi fick gröra vad vi vile. Så jag, nicco och sebbe stack hem till nicole. Nä nu ska jag gå och vara lie sociala med dem och hoppa studsmatta. behöver inte vara tillbaks förens kl 11. Ikväll bli der fest :)

PUSS

Godnatt!

Haha, ibland älskar jag min skola. Nu ska vi skippa ALLA lektioner mån, tis och ons för att alla elever ska samla ihop pengar till någon fattig skola i kenya. Jag och några kompisar ska (tillbaks) till blå porten och jobba där för en dag för att få pengar. yay! Hoppas bara jag inte är ihåg kommen som "tjejen som gick in i en stolpe"....

Det är något med den där snubben..

Asså nu har han killan från film bolaget (filmen: jag saknar dig, saknar dig) ringt IGEN! Han fråga massa frågor om exakt vart vi bodde och så undra han om vi fortfarande var intresserade att provspela, men vi har redan sagt NEJ. haha, vi kan ju inte för vi ska bort när inspelninen är...

Där här var vår konversation:

Jag: hallå?
han: Hej jag ringer från filmbolaget, jag saknar dig jag saknar dig.
jag: okey...?
han: vart bor ni ngn stans?
jag: äm i stockolm..
Han: vart i stockolm?
Jag: äm.. asså jag får inte ge ut det för min mamma... :O

Haha, freaky...

Har gått och nynnat på den här hela dan...

Izzy får inte dö!! jag kolla just på grey´s. Asså OM hon dör blir jag arg...haha. Aja här får ni en låt i alla fall. puss



Världens bästa...


Stort grattis till min Annie pannie som fyller 15 idag! Hoppas du fick den BÄSTA födelsedagen, för de förtjänar du. Puss gmn!

Första doppet i år.

Hej hej! Känner mig jätte trött, men ska snart sätta igång med plugget. Men Idag har jag annars, (faktiskt) badat TVÅ gånger! Så grymt fint väder ju! i skolan hade vi inga lektioner.  Kulturdag. Så efter det hade varit match mellan 9:orna och lärarna och efter vi hade stekt sönder ute i solen medans vi hade kollat på så var vi skit varma! Så efter skolan så badade jag i edsviken, med Dalena, Nicole, Magnus, sebbe, felix, filip och simon. Sen lite senare badade jag i min pool med mina syskon. haha. Nu har jag just ätit sushi.

Åå! måste bara skryta lite. haha jag fick värsta stora randen från all solandes idag! wii!

PUSSLUSS!

Måndag, måndag... :)

Hellu! Kom just hem. Har grillat med några kompisar hemma hos Britta. Men idag har jag i alla fall gått i skolan, träffat mina amerikanska kusiner, och solat MASSOR. Sen drog Frida, jag och Malin på grillfest hos Britta med massa tjejer och killar från de schööl. Och har ni sätt vädret? Lovly! tänk er och sitta ute och käka hamburgare, godis och läsk i det här vädret? hihi, det var jätte mysigt. Men sen var klantiga jag och glömde busskort så först visste jag inte om jag kunde komma hem..sen fick jag låna ett busskort av snälla Elin:) Men nu är jag hemma och ska gå ner och ta lite jordgubbar. haha. PUSS!

Jag kom just på...

Om exakt 30 dagar fyller jag år!! wii!

Inköp denna helg


≈ Kjol H&M 149 kr ≈
≈Jeans jacka Gina Trickot 349 kr≈
≈Flip flop 50 kr. Body lotion 39 kr. H&M≈
≈Topp Gina Tricot 149 kr≈


Slut på det roliga...

..och början på det tråkiga. Imorron är det skola. fuck! Helgen har varit rolig i alla fall. Idag började det med att ja vakna brevid Ella för luften från luftmadrassen hade åkt ut. Fick lite ont i ryggen av det. Men vi alla åt frukost. Haha vi grilla! som vi gjorde igår också. Sen stack jag hem ett tag, sen åkte jag till Kista för att shoppa och äta middag med Malin, Ella, Frida, Stina och Linnea. köpt massa fint. Bilder kommer upp snart. Sen badade vi i Ellas pool lite senare. Har dushat nu och ska snart försöka sova, men det blir svårt för jag somnade kl 2 igår...aja. Puss och kram

Lördag kväll

Hej bloggen! Nu sitter jag hos Malin. Och vi försöker att välja en film men vi alla vill se olika filmer så det går inte så bra. Haha. Annars har jag grilat med några kompisar, shoppat och nu ska vi sova här hos Malin. Imorron ska jag sola tror jag, vill ha lite mer färg! Sen måste jag plugga också. Har en uppstats på 2 A4, men jag har bara skrivit några rader. Aja tillbaks att vara social. Det var ju bara det här att välja film...

lördag

Mod morgon! Förlåt för inte den bästa uppdateringen. Har varit fullt upp. Jenny kom hem, kusiner är här, och vi måste typ börja packa för USA resan. Men jag ska bli bättre, jag lovar! Hur har ni haft det då? Just nu sitter jag i pyjamas, men snart kommer Ella hit, så ska nog sätta på mig något. Föresten någon som vet hur man får texten på sidan av bilden? Lyckades med ett inlägg. Men jag har ingen aning hur jag gjorde!? Hur som helst, nu ska jag shoppa men mina bästa kompisar. KYSSAR.

Torsdag, ledig.

Hejhå! har inte haft tillgång till datan idag. sorry about that, men min dag va bra! Först åkte jag till mina kusiner, som btw pratar engelska. Jag SUGER på engelska! haha. Vi var typ 12 pers, stanna där och fika och sånt. Sen gjorde ja lite sker, o bla bla...Hmm, vad har jag mer gjort idag?..jo! jag har träffat min bästa kompis Ella. Hehe, Frida, jag och Ella. Fy fan vad vi garva tjejer! 
Föresten, vet ni vad jag just insåg? att jag åker till USA om 2 veckor! yey! aja, imorron blir de fika inne i stan. aja, nu kände jag hur trött jag blev. Ska nog sova! PUSS

onsdag

Oj! jag har visst inte bloggat på ett dygn! Men igår var jag i alla fall och dansa inne i stan med några kompisar. På "pop shop", Skit kul och skit sköna människor. idag har det varit lite familj dag kan man säga. 
Efter skolan åkte jag och shoppa med Linnea och Annie, dom leta pressent till Dalenas fest (sorry att jag inte kunde komma dalena!) Men jag var i alla fall tvungen att åka hem för min storasyster kom hem från Irland. Frida och jag grät, bla bla bla. Sen kom mina Amerikanska kusiner och åt middag med oss. Det var mysigt, men kändes konstigt att prata Engelska. På kvällen Träffade jag sen Ella. Nu ska jag hoppa i säng och smsa med lite roliga folk! 


PUSSAR!

Grattis Dalena på födelsedagen!

Glöm inte att gratta Dalena som fyllde 15 år idag! GRATTA HENNE! :):):)

Tisdag, En dag kvar...

Hellu! nu har jag slurpat i mig en soppa och en halv macka. Idag hade jag Spanska prov (blääää! det gick inte bra!) Hoppas jag får G i alla fall? sen hade jag Ea och idrott. Jag känner mig väldigt trött idag och så har jag ont i huvet. Ska gå ner och ta en ipren tror jag. Nu ska jag i alla all in till stan med Britta och Dalena. 

KYSS

I think i´m in love...


Klantiga jag

Hahaha! Fick reda på den roligast saken idag! Ni vet att jag berätta att jag gick in i en lyckstolpe i helgen för att en bil tuta? Nu har det visat sig att det var min "chef" från där jag praoua (blå porten) som satt i bilen. Han tutade för han ville säga hej. Och han tyckte tydligen det var as kul. HAHA nu har han typ berättat för alla på blå porten om det för han tyckte det var så kul. Inklusive Frida, Malin och Zandra som praouar där nu. Asså seriöst, jag har börjat göra så många klantiga grejer dom senaste dagarna, right Nicole? jag borde fan hålla räkningen. Hahaha, fail asså!

Söndag

Åå fy fan vad mätt jag är! har käkat alldeles för mycket godis...Efter träningen med Malin, Linnea och Frida gick vi till ica och köpte massa onyttigt och fetta oss. Nu har jag ätit en hel godis påse och en halv chips påse. haha
Idag har jag i alla fall tränat, pluggat och träffat min bästis, Ella. Nu ska jag sussa. PUSS!

vad tycker ni om vinnande låten?


Solrand!

Asså, shit!! solen är rtiktigt stark, jag la mig på balkongen i typ 10 minuter. Och jag har redan fått en rand! PASSA PÅ NU, SÄGER JAG BARA!

Lördag

Morrón! 

Vaknade för en liten stund sen och snart ska jag ner och käka reser från kina maten från igår. Igår började i alla falla att jag vakna upp men världens magknip för jag var så nervös för uppvisningen.  Jag, Frida, Sofia och Malin åt i alla fall värsta familjefrukosten,  ute på balkonnngen och allt. Haha. Sen blev det så dansuppvisning (var tvungen och ringa runt till typ alla för jag hade inga svarta kläder) Men det gick okey till slut, förutom att jag tappa bort mig lite. Lite senare på kvällen var jag med Sofia, Malin och Frida. Nu ska jag äta, sen måste jag antagligen plugga idag också. Fast det är jätte skönt för vi går bara i skolan Mån, Tis sen på Onsdag kommer syrran hem! wii! 

SLÄNGKYSSAR!

Fredag

Hej! Dåligaste uppdatering i know! Men har inte haft tid. Igår hade jag i alla fall skola till kl 2. Sen drog Nicole, Ella och jag in till stan för att hälsa på tjejerna (Zandra, Malin och Frida där dom praoade på blå porten. Hihi dom var jätte duktiga! Sen blev vi sex st, som fortsatte in mot stor stan och shoppa och fika tills rix fm grejen började (var ni också på den?) Sen mötte vi upp resten av tjejerna (linn, Zandra, veronica och Sofa). Kul hade vi där, men stannade inte så länge. Tog lite kvälls käk på donken innan vi drog hem till Ella och badade. Nu sover Frida och Sofia här, kanske ska ta och väcka dom. Klockan är ju trots allt halv ett....


Juste måste bara berätta de klantigaste jag har gjort på länge, som hände igår. okey, de börja med att en bil tuta på oss när vi gick över vägen. jag blev så förhast av bilen som tutade så jag ser inte att jag är på väg mot en stolpe, självklart kollar jag fortfarande på bilen och ser inte stolpen. Och går rätt in i den!!!. Ni vet sånt där man ser i tv när nån går in i en stolpe och sen trillar. Så var det typ för mig! Gissa hur mycket min kompisar skratta? och gissa hur mycket han som satt i bilen skrattade?!



Dancing, is up next.


Sjukaste samtalet..

haha glömde säga att jag fick sjukaste samtalet från en filmproducent igår! haha ni vet den där filmen "Jag saknar dig, jag saknar dig" som jag sökte till tsm med Frida? haha vi typ sökte dit lite på skoj så ringer han upp mig och ba: hej jag undrar om du fortfarande är intresserad av den där tv-inspelningen. Gissa om jag blev chockad?

Rep ikväll!

Hej bloggen! Kom hem för ett tag sedan, och för tillfället pratar jag i telle med förrvirrande lilla nicole. haha. Men snart kommer Malin och Frida tror jag. Sen har jag sceen rep (stavning?) på kvällen. Måste fixa fram fucking kläder till ikväll och jag har inget än. Ska ha: stora svarta mjukisar, stor svart tröja, och en svart keps. HAR INGET! hjälp mig nån...

Lifestile...

Halloj! Idag var det Onsdag ja. Gick som vanligt i skolan. Men årkar inte berätta nåt om det. hinner inte...Men annars har jag varit med Malin idag och hon tvinga faktiskt med mig på friskis. Haha jag har typ tappat suget. Men det är bra att hon pucklar på mig. Men nu är det i alla fall avklarat, och jag skulle göra allt för att hoppa ner i Ellas swimming pool, som hon just frågade. Men jag får inte för cp mamma! Måste tydligen PLUGGA! :( aja, Pusspuss.

nytt inköp


Juste glömde visa detta som jag köpte för några dagar sedan. Jag tycker den är så söööt! hehe. Nu ska jag väl snart gå och lägga mig så jag årkar till skolan i morron. Som jag föresten är jätte avensjuk på Frida, Zandra och Malin som får proua (nicco, sravning?) på cafét blå porten. Och idag va typ Andreas johnsson där. Orättvist att dem får träffa kändisar medans ja får gå i tråkiga skolan! vill tillbaks dit... haha. Natti natti!

Thats a secret al never tell.

Hej hej! kom just hem, och jag är dööööö trött! Först hade jag skola till tre. spanska och idrott (där jag btw hade idrott I regnet) Sen efter plugget stack Britta, Sebbe och jag hem till Britta. Vi snacka om typ det mästa. Allt mellan himmel och jord. Haha, kul faktiskt! Sen drog vi till Stinsen. Haha, vi kolla efter kläder till sebbe för Britta och jag fick för oss att vi ville göra en makeover på honom. haha. Runt åtta sådär drog jag och Britta till dansen, där vi btw snart är klara med koregrafin. Vi har uppvisning i Vilunda gymnasium om nån vill veta! haha. Dags att sticka, puss gullungar!

Hej, jag är en pluggis.

Nä nu ska jag plugga, har: Bildanalys, filmanalys, Engelska tal, so prov, spanska prov, matte prov och religionsprov. Har säkert glömt massa? Fuck vittra...Aja det är bara att hålla ut, för snart är det sommaroooooooooooooooooooooov!

Jag som skådespelare?

Ni som går i min skola, vet nog att jag sökte till en film. Eller Frida och jag. Det var enn tvilling roll på någon drama film. Nu har jag i alla fall fått svar (eller för ett tag sedan) Dom sa att dom var intresserade och att vi skulle spela in någon dialog, på en video och skicka in den till dem. Problemet är bara att det spelas in i sommar, för jag har USA i 5 veckor och Konfa läger i 2 veckor. Finns nog ingen plats för det?...

Någon som har smkat dem nya sorterna?

Me wont to taste....

 



On top of the world

Hej hej! Idag har jag bla annat hälsat på hos min farmor. (Var tvungn att åka dit me familjen) Men det var mysit. Jag har kommit på att jag har ätit ovnligt mycket onyttigt idag. Har blivit bjuden på sushi buffé, fika, bullar och massa godis. Hej fetto!

Just nu pratar jag i alla fall med min storasyrra från Irland, hon kommer föresten hem om 12 dagar. Då ska vi ha nån slags suprise party. Ska bli skit kul! Puss hej!

I´m a Dancing queen!

Hellu! Ja som sagt har jag typ damp idag, hehe tjejvecka. Men som jag tidigare skrev var jag i väsby och dansade. Tre timmar blev det! Nu sittan näste koregrafin, tills uppvisning som vi har om 2 veckor (?). Nu har jag förflytat mig över till pappa och stannar här tills på Måndag. Nu ska jag ta en dusch och sedan möta några kompisar på TIP för att spela brännboll (haha, ja det är faktiskt nåt vi gör på fritiden) ska bli mysigt. Puss puss!

Föresten hände en rolig sak ida på BK, när jag satt och käka lite efter dansen.

Malin: Tove! lek inte med maten!
(och jag typ ritar med ketchupen)
Tove: men!
Några sekunder senare, tappar malin ut hela sin sprite på sig.
Tove: HAHAHA!
Asså jag typ dog av garv!

USCH!!

har pms, har fått några damputbrott på typ alla i min familj. Men nu är i alla fall malin här och vi tränar på våra dans solon. Ska till väsby och dansa i typ 4 timmar. 
Önska mig lycka till!

Från Fredag

Hallååå! Det blev ingen uppdatering igår, för jag var hos min bästis Ella. Min familj skulle äta middag hos Ellas. Det var kul! vi badade i typ en och en halv timma! haha (hur årkar man?) sen käka vi massa godis och Ben and jerrys (eller ni som känner mig, fred perry? haha) sen decka Frida och jag på hennes sova. Ella också, hehe! men nu är jag hemma hos mig. Senare idag ska jag ha dans i väsby i 3 timmar!!! hihi mkt träning! Men sen vet jag inte vad jag ska göra, får se. SLÄNGKYSSAR! 


De var jätte fint väder igår! =)



Dresscode today


I can be your hero..

Hej hej, kom typ nyss hem. Har typ haft EA hela dan och sluta kl 3. Måste verkligen klara matte provet som är i morron. Så ja träffa Ella på bussen och vi gick och köpte godis så vi årkar plugga sen, och jag käkar på mitt nu! Så nu måste jag verkligen börja plugga på matten, för sen ska jag träffa några kompisar :)

KYSSAR. 

haha, man måste ju bjuda lite på sig själv.


Litet smak prov på hur jag ser ut i kort hår. Vad tycks?

Badälskare....

Hej allihoppa! Sitter nu och kollar in lite bloggar, ska snart sova. Men idag slutade jag 15.00 så jag drog först hem en snabbis, pluggam, sen mötte upp Malin på sam´s kebab i centrum och käka lite middag. Sen efter en lååååång tid stack vi till friskis (haha har typ inte varit där på jätte länge. Så det var dags!) Det var meningen att köra spinning men dumma jag glömde pengar till de. Så vi körde ett vanligt medel-pass. Sen på kvällen träffa jag Ella. Såklart var det inget undantag idag heller att bada i hennes pool! Haha jävla badälskare vi är! Jaja, nu var det sänegn samt lite tv-tittande.

Slänger in en bild på mig och min bästa Annie pannie, Från idag X)

KYSSAR! 

Från idag

Min pussknutte! :)


Kramizzzz! (jag försör dock bilden, med min grisnäsa)


thihi!



Every day is a great day..

Hey ladies! (och kanske killar också?)
Idag har jag dansat två gånger. Först ett dans pass på idrotten, då min kompis Dalena höll ett dans pass. SOM FÖRESTE VA JÄTTA BRA. Sen hade jag dans på danshuset på kvällen. Och så träna Britta, Frida, Malin och jag på dansen hos mig innan dansen. Så nu kan vi koregrafin. Sen måste jag bara få skryta lite, hihi. På dansen skulle min danslärare välja ut dom BÄSTA i gruppen som skulle få hamna längst fram. Och jag kom etta! wii! sen måste jag bara säga att min grupp kom etta på hemkuskapen också. hihi. så nu ska jag sluta skryta.

 puss!

Hatar plugg...

FAAAN! insåg just att jag har 16 sidor i matte att göra tills på Fredag. BLÄÄÄÄ! blir massa plugg för mig denna vecka...Ush jag hatar skolan!!!!
aja, kom just ur duschen, för att få bort klor lukten ur mitt hår var jag tvungen att tvätta mitt hår TVÅ gånger! haha, Blev badande idag igen, med Ella, Louise och Frida. Nu ska jag äta nåt sen sova! 

KYSSAR!


oh, what a day...


Detta var dagens outfit. Annars har jag gått i plugget ida, segat lite, pluggat lite. Nu är det mästa i alla fall klart. Nu ska jag träffa bästisen. Puss och kram!

Retarded!

....är min jävla mamma!!! Nu har hon tagit bort datan igen. Och ni ska bara veta orsaken varför hon tog den, den här gången?!?! ahh, damp jag får! Nu har jag  i alla fall snott mammas data, för hon är inte hemma. Me hon kommer snart, hoppsa jag inte blir busted! aja, bloggar när jag får datan tillbaks eller när jag har tillgång till en annan data. HEJDÅ!!!

Bada, nu?

Hey! Började precis komma igång men plugget när Ella ringer mig och frågar om jag vill BADA! i hennes pool! haha, var inte förberedd på det. haha. Dags att raka benen och rota fram bikkinin sen förra året. Så nu springer jag och Frida över till Ella som bor typ 30 sec här ifrån. Hörs sen!



Tove söderström

1. Fullständigt namn? Tove Eva Sara Söderström
2. Exakt ålder? 14 och 11 månader
3. Vart bor du? Sollentuna
4. Bor tillsammans med? mamma, pappa, tvilling syrra
5. Husdjur? inte längre..
6. Färg på ditt hus? blått, vitt och gult
7. När är du född? 1994
8. Klass? 8:an
9. Vilket år tar/tog du studenten? TAR: 2013
10. Något jobb? nej
11. När ska du sova ikväll? tidigt
13. Duschat idag? nej
14. Kramat någon idag? ja
15. Pussat någon idag? ja
16. Vad har du ätit idag? chips, korv m bröd och salami. haha nyttigt?
17. Dagens klädsel? jeans, ballerina + topp
18. Dagens smink? masscara, foundation och rouge.
19. Dagens sötnos? Bästis, Ella!
20. Dagens roligaste? massa mäniskor på konfan
21. Har du många vänner? ja
22. Hur många har du kysst? thats a secraet al never tell!
23. Vem kramade du senast? också massa människor från konfan
24. Hur många har du haft sex med? haha, noll
25. Hur många har varit otrogna med dig? ? 
27. Har du pojk-/flickvän? Fri som en fågel!
28. Vem pratade du med i telefon senast? pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Zandra, jag vet inte...

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Ella 
43. Gången du nös? vet inte, inte idag i alla fall.
44. Gången du grät? förra veckan
45. Pizzan du åt? kommer inte ihåg oj, de va faktiskt länge sen! :O
46. Gången du var i Göteborg? förra sommaren
47. Gången du var i Stockholm? Är i där nu
48. Gången du var full? palla!
49. Gången du var hög? never?
50. Personen som såg dig gråta? vet inte
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? vitt
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? inget
54. Tv-spel eller datorspel? tv-spel 
55. Singel eller upptagen? Beror på
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead? usch! inget...
58. Ragga eller bli uppraggad? Hehe uppraggad är alltid kul. 
59. house eller Desperate house wifes? DW
60. Brunt hår eller blont? brunt
61. Blåa ögon eller bruna? blandade
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. CocaCola eller Fanta? fanta!
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? radigt
68. Älska eller älskas? älskas
69. Leva eller dö? leva. lätt!

Finally

YAY! Nu har vi fått tbx datan från mamma. Så nu kan ja blogga, kom hem från konfan för ett litet tag sedan. Vilket btw var ganska okey. Kul när vi körde fotboll i slutet, för mitt lag loosade så hårt! haha. Var meningen att jag skulle plugga, men fastnar framför datan och nu får vi snart gäster! så, TJING TJONG! 

Fredag och Lördag

Hej alla läsare! Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men mamma har tagit min data, för enligt henne har vi "miss brukat" den. CP alltså! Men igår kväll var jag i alla fall med Malin, Ella och Frida. Vi gick till TIP och gjorde lite annat. Idag har jag träffat dem igen, vi har bla annat shoppat. Men visar när jag får tbx datan av mamma, vad jag har köpt. Puss och kram, och ni får ha det så bra så länge!

Fina Fredag


Towies outfit today:
Topp- Gina T
Jeans- Bikbok
Pumps- Deichman

Valborg...

Halloj! Nu var valborg över, bara sådär! Men jag hade i alla fall as roligt. Först träffades jag och några tjejer hos mig, typ 10 st var vi. Sen gick vi ner. Träffa alla andra, där förövrit typ hela min skola var (årsk 8 altså). Så gick vi runt, och jösses vad många man stötte på som man kände. Haha till och med min lärare var där. Sen insåg alla mina kompisar att jag hade en studsmatta så alla kuta dit. hehe.

Sen avslutades kvällen med att sammanlagt åtta tjejer som decka i på madrasser i mitt vardagsrum. Haha helt slut var vi! Otursvis väcktes jag imorse av en viss Britta och en viss Nicole som as garva och drog i mitt hår, kl HALV NIO! haha, gissa om jag är trött nu? X) bilder från igår:


RSS 2.0