New years eve.

Gott nytt år allesammans! De här blir de sista inlägget i år. Haha. Mitt nyårs löfte ska vara att äta nyttigare. Ni vet inte hur mycket skit jag har ätit på lovet. hur som helst nu ska ja äta upp min kaka, sen drar ja till Elin´s place och dom andra tjejerna. Puss och vi hörs nästa år.

Satsar på träningen asså.

Idag gick jag upp halv tio för att träna med Ella och Frida. De kallar ja satsning! Ja mitt nyår löfte får väl bli att träna. Nu har ja redan tjuvstartat. Och de blir samma sak imorron. Då ska man upp tidigt igen för att träna cireklfys. Men de är ju trotz allt nyår. Så på kvällen blir de rattantajtan. hahahahahah.


I <3 jullov

Hellu!! Nu kommer inlägget ja lovat. Haha julen var kul, de började med att man blev väck åtta!!! Sen sattes hela julköret igång. Kl 10 var vi alla slutkörda av allt så ja däcka nästan på soffan. Men jag fick en ny mobil (rosa touch), biljett till bounce konserten, parfym och pengar och sånt.
De senaste dagarna har fyllts upp med väldiga massa shopping, och en hel del kläder har flyttat in i min garderob. Tyvär hittar ha inte sladden man laddar upp me så de blir inga bilder på de heller.
Resten av lovet blir chill med mina vänner, sn sticker jag till fjällen me Ellas familj i en vecka. Men nu måste ja gå, tack för mig. Hejdå.

Sorry u guys..

Shit jag har verkligen inte uppdaterat på länge! Men ja lovar snart, snart får ni ett inlägg om julen. Ja LOVAR!



Eller imorron ska ja till kusinerna...MEN SEN LOVAR JAG!

GOOOOOOD JUL PÅ ER!!!!

Nu är de julafton....


Rim.

Hej på er! Idag är de dan föredopparedan. De gillar vi. Nu håller ja på att slå in dom sista pressenterna. Jag är stressad över allt som måste göras innan imorron. Men jag hann åka till stinsen en snabbis och möta upp Nicole, Emma, Sebbe, Mange och Simon. Där ja även han köpa lite saker.
Men nu har mina dumma föräldrar kom på den idiotiska ideén att man måste skriva ett rim till varje julklapp. Lixom, va fan rimmar på ring?? Så nu sitter ja dan innan julafton och har panik...

Ring, ding, king, sting..äh de här går ju inte! Hjälp mig?

HAHAHAHAH

HAHAHAHHA, SUCKERS PÅ ER SOM INTE HAR JULLOOOOOOOOOOOOOV!

Helg var det.

Då var helgen över då. Trååååååååk. Men här ovan hittar en bild från suprise partyt för Malin. Vilket blev lyckat. Mycket trevligt var det. Nu var det då bara tre dagar kvar till jul och jag har för många pressenter som måste köpas in. Ikväll blev de filmkväll a la Mange, med massa folk från skolan. Men nu ska jag nog hoppa i säng. Pussilussi.

Torsdag.

Halloj. Jag är stressad. Och nervös, Britta har lyckats övertala mig att sjunga på avslutningen me henne och Linneá. God help me! Det positiva är i alla fall att jag slutar imorron :) Hur som helst, igår var de sleep over hos Malin och vi uppvaktade henne med cupcakes som frida hade bakat på morgonen. Så glöm inte och gratta henne idag!
Snart kommer Ella över och vi ska iväg och äta sushi senare. Puss och kram.

A-T-A <3


Tove <3 paul hauka hahahahahaha

Haha en flumm kväll med tjejerna leder fram till mycket flumm. Här har ni resultatet!
De här blev en konversation mellan jakob öqvist och Tove söderström, haha ja skojar inte!
Tove

Nämen tjenare jakob!

de va länge sedan

Hur är det föresten?

21:51Jakob

i sälen en allt kanon

21:52Tove

jaså, trevligt! Äe du där med din flickvän och två barn?

och hunden? ;)

Jakob

nej med grannen (kille)

Vad händer själv?

Tove

Är med några vänner och ser på idol.

21:55Jakob

Heja Laila Bagge

21:55Tove

ja hon är fett het, tycker du inte?

21:56Jakob

helt ok

Tove

aha, men du jag måste fråga en sak

Jakob

shoot

Tove

Jo de är så, jag har en liten förälskelse i paul.

Vad ska ja jag göra, är ha singel?

Jakob

ha ha

singel e han så kör på!

Tove

okej, men jag är lite blyg. Skulle du kunna nämna mig för han någon gång?

22:03Jako

Tove e the best!

 

 

Hahaha vi drev ju såklart, men ändå fett kul att han svara hahaha.

 


En bild från lucian idag.

Jag står längst ut till vänster. haha.

Nobel middag

Ja de var nobel middagen i skolan de. Precis som en vanlig nobel middag brukade, minus vi hade äcklig mat och trånga platser. haha mend det var kul ändå. Plus att vi fick sluta halv 12 så jag och några drog till donken efter. Sen blev de hem till mig med annie, senare en sväng förbi henne. Sen tillbaks till skolan kl 3. För en timme sen eller något kom jag hem från två-timmars träning. PUSS.

So=tråkigt

Asså jag hatar SO, eller nej jag hatar Burma. Vad fan ska ja skriva om vilka konsekvenser de ha blivit i landet? Hur ska jag veta. usch! Men efter de här är jag i alla fall klar. Inga fler läxor! :D Och idag fick ja reda på att ja får behålla mitt vg i Engalska och No. haha.  Aja nu måste ja göra klart so:n, ska lämnas in imorron. Ciao.


Ett medelande till sean: SLUTA LÄS MIN BLOGG!!

Willis är billit ;) hahahahaha

Nu kostar lösviktsgodis 3,95 kr på Willys. Hihi jag var just där med Dalena, Annie och Nicole! Haha tjockisar vi är. Men gott är det.
Btw, vem är de som är min "beundrare"?? (innlägget nedan)

Nån annan som gör de samma som jag?


Den är så bra...


Hmm...Vilken parfym ska ja önska mig i julklapp?

 

18 dagar kvar till jul.

Hej bloggfolk. Förlåt för piss uppdatering i helgen. Hann alldrig med det. Och jag kan igentligen inte sitta här heller. Snart upptäcker pappa att ja inte sitter och pluggar matte till provet imorron som ja egentligen borde göra. Haha men nu är de time to go, innan pappa flippar. De är andra advent idag btw. haha, PUSS.


Ella, Frida och jag hann även med att träffa Mr. lego santa i helgen. haha.


Pepparkakshus var det.

Före


Efter


Haha. Det kallas konstverk.


Happy day....

FAN! jag som inte skulle bli sjuk har gått och blivit det. Igår var jag riktigt hänging och var tvungen att släpa mig upp till sängen. Sen vaknar man då imorse och känner ett rus av överhettande och illamående. Och JA! nr tre blev nödvändig. Så fick vara hemma från skolan och har sovit fram till kl tolv. Och nu har jag as ont i armhelvettet. FUCK. Och jag som skulle på popshop idag....

RSS 2.0