Musik borde seriöst vara olagligt!


Min drog <33


Asså seröst den här låten är så sjukt bra!! Asså det är min favvo låt för tillfället! haha det vet nog alla som går i min skola, så som jag knarkar den på min mobil.

yesterday...

Va på sofias fest igår, var hemma halv ett.  Malin sovde över hos oss, och vakna typ 12 sen gick vi direkt till pizza house och käka kebab. Har tränat på friskis idag också. Här är några bilder från igår:

Några av tjejerna på fetsen <3

Haha, crazy!

My babes <33


Det är alltid nånting...

Asså förlåt, har typ inte bloggat på hela vackan, jag har varit så trött!
Ändå har jag lyckas varit i stinsen tre gånger, och igår var inget udndantag. Letade pressent till sofia med ammie, Malin, lollo, Zandra och veronica. Hade planer på kvällen, men dom sprack! Idag träffade Nea och jag Rasmus. Kom precis hem, och mitt smink är typ helt uttkladdad! Plus att jag fick en stor fluga i ögat också. Så åk alldrig moppe utan brillor säger jag bara! haha. Men ikväll ska det firas sofias födelsedag. Så ska gå och duscha nu, och sedan kommer väl några tjejer för att göra sig årdning. Så, pussohej!

skönt att inte alla dagar är sig lika...

Hej, jag måste verkligen börja blogga lite mer. Men jag har inte lust, årk eller tid. Nu går man ju i nian vet ni. Då blir de stressigt me plugg, träning och kompisar. Men de ska nog gå!
Årkar inte skriva om nånting från idag. För komplicerat. Så säger adios från mig. PÖSSS! <33

Do whot you wanna...

Haha, cp foto på mig och Britta från idag på väg till dansen. Nu ska jag duscha. puss!

Att blogga, eller inte blogga?

Asså jag har funderat på att sluta blogga, har typ inge sug längre. Kan va den tråkiga designen. Men ja vet inte...

Uppdate.

Haha, har inte bloggat på fem dar men konstigt nog har min statestik gått upp! Men har inte hunnit. Iförrgår såg jag i alla fall the hangover på bio med några från min skola! Sen har jag även hittat massa fina kläder i helgen. Tror de var ja, Elin cissi, Malin och veronica. Sen fika ja på gatou med några tjejer i söndags. Och sen fyllde min kompis Sofia år i förrgår, så henne säger vi grattis till. Och justia! i Fredags kom min syrra hem från Örebro och kommer inte träffa hanne på ett tag igen eftersom hon bor där. Men snart tar ja ju konfan så kommer hon ner igen. Ja, idag har jag satt igång me träningen. Och imorron börjar dansen! Ja de va lite uppdate om mitt liv på sistonde. 

Imorron går jag i skola, blä. aja, pusshej!

Knas Ss2!


Bada!

Vid brasan, haha lollo o jag försöker få EN bra bild

haha, jacob pimp!

Kul kul!

Tjejor!! hehe, o jag ser lagom glad ut.
<3333

Jag vill verkligen inte ligga efter i 9:an!

Då var man fortfanade sjuk. Förkyld ni vet! Och nu har jag fått reda på att typ hälften av tjejerna från konfan har också blivit sjuka. Inte bra. Men nu kommer jag missa projekt introt för det är idag, och jag VILL verkligen inte ligga efter i nian!

-

Happ, då var man förkyld också!!

Hemma!

Hemma från åmål. Har gått och blivit förkyld dock, så ja kunde inte va me försda dagen i 9:an. Men men, har haft as roligt på konfalägret. Träffade massa sköna folk. Roligast ver ändå på spexet, i förrgår, höll på att dö av skratt. Har många andra minnen, men här kommer några bilder som får förklara det år mig.

Amanda, Zandra, Tove och Annie <33


Härlig bild!

Drama. Jag var lejon...

Sen blev det finmiddag.
Min kavalje.

hahah, fekke på kvällen:P

Hela gänget, jag är till höger <33333
Okey de får räcka. puss!

3:e - 16:e = Stora strand

Nu är allt packat, fick svårt att stänga väskan men satte mig på den så funka de! Så det här kanske blir mitt sista inlägg på två veckor. Ni får ha det så bra i Stockholm. För jag drar till Åmål. Puss och hej!

Packa.

Kom hem från Willys för nån timma sen me Malin och Frida. Nu kan vi frossa med godis och chips på lägret. Har snart packat klart. Och om ett tag ska ja över till pappa och käka för morsan än bortrest. Sen ska jag träffa Ella ikväll också. Men så måste ja typ gå upp tidigt också eftersom vi ska vara på scandic kl 9.

-Allt från mig, puss!

Usch mitt rum ser ut som skit!


Så här ser det typiskt ut för tvillingarna söderströms, när dom packar för två veckor. hehe.

U gotta love the summer!


                                     Vill inte att de ska ta slut....

Om ni årkar läsa, haha

Hej! igår var ja me Nicole, och vi åkte in till stan där vi träffa Zandra och Veronica. Planerna var att se pride paraden, men den var tydligen slut när vi kom dit. Så vi fika på mc donalds (där jag föresten har pressentkort på, från tvilling grejen ni vet?) Men sen drog vi hem efter ett tag efter som det inte var nån parad  längre:( Och oturen har jag fortfarande med mig och vi missar precis tåget och är fast på stationen i 30 min. Fast den här gången var det inte mitt fel! haha. Men ett gott skratt fick vi i alla fall! När Nicole skämde ut sig var det bästa! haha bara för att hon inte vill skriva om det på sin blogg, tänker jag! haha, hon kommer döda mig. Men vi satt på tåget, och så var de en kille som sprang mot tåget precis när dörrarna stängdes, och han missa det. Vi tyckte så synd om honom att vi log och vinka till honom. Och sen när tåget börjar rulla ställer han sig vid fönster och precis när Nicole vänder sig om står han där, ser ut som ett monster och skriker! haha, Nicco fick så klart en hjärt attack och skrek! haha, och hon skrek så högt att hela vagnen hoppa till. Och folk fick typ damp, och säger massa saker. haha tycket synd om tanterna som satt brevid oss. När vi hade gjort entrén så bra, vill vi lämna det så också, så när vi ska av tåget står jag och håller i Nicco men ja tappar balansen och vi typ rullar/ flyger ut. Haha, så klart skriker vi! Haha, tror inte dom på vagnen gillade oss speciellt mycket. 

Aja, lite senare på kvällen kom Linnea och hämta upp mig på moppen, och vi köpte lite godis och drog till badberget. Sen ringde vi dit Neas kompis Oscar.
Nu blev de långt va? haha, puss puss...


RSS 2.0