This is what im wearing...



Torsdag, ledig!

Go´morron! vakna för typ en halv timma sen, skit tidigt för att va mig. Men idag är det valborg, och mina planer är först. Vecka Ella för hon sover fortfarande, hehe. Sen åka in till stan Men Frida och mamma. Mamma bjuder oss på sushi buffé. Sen i kväll sticka till majbrasan, med massa kompisar. Sen ska några kompisar sova hos mig, är inte säker vilka det blir än, men några blir det i alla fall! :) 


Hehe, Kolla vad nära ja bor majbrasan! jag bor i det gula huset rakt upp för backen. haha. 

onsdag

Hej mina fina läsare! Idag var jag ledig, vilket var skit skönt. Börja dagen med att linnea och jag drog till silverdal skolan tsm, men där fick vi inte komma in för ngn dum tant som stod i receptionen. Så vi drog ist till HLD där vi FAKTISKT kom in, hehe så jävla stor skola hittar inte ens in. Men jag träffa Ella, och hon hjälpte oss. hehe. Så när dom sluta gick jag, och några tjejer till OK. Sen drog Malin, Linnea, Frida och jag vidigare hem till oss.  Lite senare skulle ja träffa Ella, så jag mötte upp henne på OK. och sen hem till mig. Sen dog Frida, ja och Ella till OK (btw för er som inte märkt, 3:e gången ja var där ida!!) köpte chips, och sitter och käkar på dem nu. Ella ska sova över här i natt. Kuuuuulit!

Idag...

Onsdag=ledig!

Godmorgon! haha måste bara säga, att jag tycker synd om er som går i skolan nu. Det är såååå skönt med sovmorron! hehe. Nu ska i alla fall Linnea komma hit och sen ska vi till silverdal och hälsa på massa kompisar. kuligt! Hörs sen, kyssar!

summer is just a round the courner...

En sommar bild tagen idag. Jag se ju då ut som en jävla wanne be carl von linne!

Britta Backhans


Grattis gmn!!, hoppas du fick den bästa födelsedagen. älskar dig..

T-t-t-tisdaaaaaaag!

Hej sötnosar! Det har varit en väldigt stressad dag, och just nu har jag damp på alla i min familj om jag ska vara ärlig. Asså typ hela min familj bråkar med varandra just nu. Det slutade med att Både, frida, jag och mamma gick in i varsin rum och smällde dörren för vi va så arga. Men skit i de, ida hade jag skola (as usual) där jag btw fick reda på att jag fick MVG i mitt projekt. yey me! Sen har jag haft dans i da, och Varit me Britta och Malin. ( föresten så fyller britta år idag, GRATTA HENNE!) hehe. Annars som ni kanske vet så har jag fått lov tills på Måndag (hihi älskar min skola, vi är den ända skolan som fick de) Så imorron ska ja typ till Silverdal och hälsa på tjejerna med min kompis Linnea. hur som helst, här kommer en bild från idag: 


Bilder


Från niccos iPod touch

Hej allihoppa! Just nu sitter jag i nicoles säng och använder hennes iPod touch. Ska stanna hos henne hela Kvällen, för hela familjen kommer va borta. Typ i helelund skolan eller nåt. Och fega jag vågar inte vara hemma själv, speciellt nu när nicole och jag har fått ett sammanbrott för att det lät som om vi hörde fotsteg i trappan. Så nicoles farsa fick komma hit. Haha! Djävla fegisar vi är! Aja, sen ska vi kanske till kista. Nu måste jag hå. Puss

Inköp idag:




Sun!


Hej bloggen!
Nu är jag hemma från fikat med Malin och Frida på Café biblos. Foccatian var jätte god, och jag är fortfarande mätt från den. De var jätte mysigt, vi satt på ute serveringen och stekte i solen samtidigt som vi njöt av den goda maten. Vi kolla runt lite i affärer medans vi var där, och jag fick med mig massa fina saker. Visar bilder sen. Nä nu är det dags att få det tråkiga gjort. PLUUUUUUGGA!

Like it´s summer all over again..

Tjoho! Vaknade för ca en timma sen. Och har ni sett vädret?! super fint, ska typ bli lika fint som igår. Igår kväll var jag i alla fall med Zandra, Malin, Sofia och Frida. Vi körde lite boll i det fina vädret, köpte lite gött, och sen gick hem till Frida och mig och såg på film. Skit najs! Nu ska jag gå och lägga mig i solstolen and work om my taaaaaaan! LATER!

Föresten, nästa vecka är det valborg. Och jag går jag bara i skolan mån- tis. Gör ni också det? Jag ska då självklart gå i Teglehagen. Jag hoppas ni också gör de! ;) pusspuss

Sommar väder!

Hej alla söta! Så otroligt fint väder asså, har spenderat större delan av utomhus. Vakna upp och satte mig i min solstol och sola o läste lite skvallerblaskor. Sen ringde jag över Malin och Zandra. Och åå vad jag fick värsta sommar känslan ida! De var västa städdag i tegelhagen, så alla var ute, och spela fotboll och sånt. Dom bjöd på fika och sånt nere vi poolen. Så vi stack dit och råna alla korvar! X) hehe. Sen börja vi köra lite fotbol,l sen hade ja ringt Ella, så Ella och Kristin kom va me. Sen digga vi runt i tegelhagen lite. Nu ska jag äta grillat. Puss och kram

Z, T och M

Jag

klättra upp på TGHL, haha har fortfarande ont i fötterna.

Tjejer

jag



Sleepe head

Hej alla bloggläsare! Hoppas eran Fredag var bra? Min vart super! Jag träffa Zandra, Veronica, Malin, Elin och Frida. (Förlåt alla om jag råkade somna:S ) hehe, aa jag somnade faktiskt. I soffan. Jag var så trött att ja inte kunde hålla ögonen öppna längre. Sen vakna ja upp runt ett på natten och då var alla bort för både Frida och jag hade råkat somna! Kände mig lite taskig mot tjejerna bara...
Men nu är jag uppe och har duschat lite, och ska ner ut till solen för det är ju så otroligt fint väder! sen kanske ja ska träffa Ella lite senare om Frida och jag får tag på henne, hehe. aja Slängkyss!

Skolan

Hej hej! nu sitter jag i skolan, slutar om ett tag. Men jag måste skynda mig inann ngn lärare upptäcker för då blir jag avstängd, bla bla bla!! Vad gör ni nu då? oij bäst att logga nu, hehe. pussnuss!

The last day before WEEKEND!



Tjoho! nu har ja nyss käkat, måste plugga lite snart har matta diagnos imorron (ngn som föresten vet vad vi har diagnos på?!?!) Idag har jag annars träffat min söta Amelie. VI hade skoilojit! X)X) sen har jag så klart gått i skolan där jag hade engelska och Ea. Sen har jag och Frida sökt till en spelning om en film som heter" jag saknar dig, jag saknar dig" Mina lärare på min skola rekomenderade det till mig, och nu tycker tydligen alla att vi ska söka. hehe.  Och jag ber om ursäkt att jag inte hinner blogga. JAG ÄR FÖR STRESSAD! men tillräckligt om mig, hur har eran dag varit? 



Så jävla kul!!! :):)


Redovisning!

Hallå hallå! NU ÄR MIN PROJEKT REDOVISNING ÖVER! gash, jag är så glad. Vi hade redovisning hela dan idag, och sen fick man rösta vilken grupp man tyckte var bäst. Och min grupp kom 2:a! :) hihi. Efter skolan mötte jag upp Frida och Malin och solade lite på Öhrns. Den här gången fick jag faktiskt ganska stor rand X) men nu har jag bloggat runt lite, vet inte om ja kanske ska på friskis i kväll, men jag måste också plugga! :( Sen ska ja över till pappa för käka middag där sen tbx till mamma och sova här. Måste dra nu, kyss!

Godnitichhhh!

oj! va sent det blev. bäst att jag går och lägger mig så ja årkar me fucking projekt redovisningen... :( Godnatich!

There is to much in my head

Har FÖR mycket plugg!, hinner fan inte blogga så mycket, nu mera. Fuck, jah skyller på min cp skola, som ger oss får mycke läxor!!! Sen måste jag verkligen gå på den här gudstjänsten idag för annars kommer jag typ inte få gå på lägret för då har jag gått på för få tjänster. jaja, den här gången blir det en gosspell mässa. Gäsp! Nu ska jag i alla fall ta mig till bussen på nåt sätt och där möta upp malin, sedan till st:eriks kyrkan. Slängpuss!

Minnen...<3


Haha, hitta den här gamla bilden på oss tjejer som jag bara måste slänga in. Det var när vi skulle på rihanna konsert. Ååå, får tillbaxs gamla minnen...

Det sista för mig.

Nu var man hemma från spinningen. Var där med Zandra, Veronica, Frida och Malin. Den var rätt kul, men de va ganska lätt och lite halft långtråkigt...Men sällskapet gjorde det hela bättre! X) Nu ska jag ta en snabb dusch, käka och sedan PLUGGA SOM FAN! Så det här blir det sista för mig. Kärlek.


Haha måste bara bäretta! Här om dagen följde jag men Frida ut och jogga, (för hon skulle öva till hennes idrotts grej lr nåt.) Tänk hur komiskt det måste sett ut när Frida sprang och svettades som en galning, medans jag sitter som en jävla latmask på en cykel och äter KORV och skriker på Frida att kuta fortare! Haha, jävla fetto! :P

Monday, afternoon.

Hej hej! lite glest med uppdatering, men jag lovar ja sk bli bättre! Idag har det i alla fall inte hänt så mycket, gått i skolan och sånt. Idag ska jag träna, ska faktiskt pröva ett spinning pass för första gången i mitt liv.( hoppas bara det är kul) Sen måste jag över till farsan på kvällen. Sen måste jag RÅ PLUGGA! usch fy och blä! KYSSAR



FÖRESTEN! JAG ÄR MED PÅ GOOGLE FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV!! OM MAN SÖKER PÅ: FRISKIS OCH SVETTIS SOLLENTUNA, KOMMER DET UPP EN BILD PÅ MIG OCH NICOLE OCH OM MAN KLICKAR PÅ BILDEN KOMMER MAN TILL MIN BLOGG. HEHEH! 

Yesterday...


Hade en rolig kväll igår med min bästis Amelie! Nu har jag nyss vaknat och ska ta en snabbdush sen iväg på en husvisning. Vad ska ni göra denna söndagen då? Kärlek.

lördag

Hej allihoppa! Lite seg lördag ida, vakna typ ett så min dag har inte kommit så långt. Men just nu är Malin här, Men snart ska hon och Frida iväg och sitta barnvakt. Så då blir jag ensam... :(  Men snart ska jag träffa Amelie,  och kanske Ella också:) Så det blir super kul. Men nu måste jag gå, Ha en trevlig lördag, puss! 


Löööööve the wether! :)

I love Fredays! :):):)

Hej alla fina läsare! Dagen började lite rolig med en trip till Rudbeck med the school,(btw den verkar fan bra!) Eftre det blev det "matte". Sen drog nicco o jag til Stinsen, vi köpte föresten jätte söta jeans leggins på vila. REKOMENDERAR! Sen lite senare mötte ja upp Frida och Malin på sollentuna och sola lite på Öhrns. Sen på kvällen träffade jag Amelie. Nu är jag helt trött efter veckan, tänkte sova! kyssar.

Nytt inköp



Köpt på H&M för 89 kr idag, är osäker på om jag ska behålla den. Har så många toppar men samtidigt var den så billig och bra. hjälp mig?

I love you.


Lite outfit bilder tagna under dan...


Thursday

Tjooho! hur har eran dag varit? min har varit toppen! :) ,just nu sitter jag i alla fall hos Nicole, snart ska vi iväg och shoppa lite. Fick ett pressent på H&M av mamma i påsk pressent som måste slösas! Sen måste jag plugga fucking film och bok analys när ja kommer hem. blä! aja, Ha en bra dag alla! puss


Every day is a day fore new chances...

Jag har fått höra att jag är lite lik bella i twilight, själv ser inte likheterna. Men jag kanske trots allt är lite lik, vad tycker ni? Nu ska jag snart i alla fall träna lite, mamma sa att det är bra för min mage så, varför inte?. Men vi hörs när jag kommer hem, kyssar!


Har lite tråk

Höger- eller vänsterhänt: Högerhännt
Humör just nu: ont i magen :S
Favoritgodis: surisar
Är det nåt du absolut inte äter: Fiskbullar gillar jag inte.
Kläder just nu: morgonrock!
Musik just nu: inegt
Vad sa du senast: okey
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 1800-talet
Fisk eller badkruka: fisk
Saft eller alkohol: saft :)
Längd och vikt: hehe, 168 cm och 52 kg.
Hur många kuddar sover du med: typ 5!
Favoritväder: soligt, soligt, soligt!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Förstoringsglas, båt, familj & vänner.
Spelar du nåt instrument: nej, men har!
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: mitt i mellan faktikst.
Vem är viktigast för dig: Alla i min familj (?)
Bästa film: måste nog säga, titanic.
Tror på liv på andra planeter: Nja... 
Tror du på mirakel: ja ibland..
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: nej
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ja
Ser du på kärleken som ett misstag: naj!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3 eller fler.
Bio eller promenad: jag vet faktiskt inte.
Är du kittlig: under fötterna, ja!
Snarkar du?  inte vad jag vet
Stjärntecken? kräftan
Rädd för insekter? Rädd? nej!, Äcklad? ja!
Äckligaste insekten: spindlar
Största svaghet: Tar åt mig för mycket..
Det här är jag bra på: jag vet inte.. vill säga dansa (?)
Bästa bok? Malin plus rasmus laka med sant.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?  Kunna bli osynlig
Vad vill du jobba som? vet inte, men ngt som nån redaktör på ngn tidning lr nåt.
Chips, morötter eller godis? Jag är defenetift en godis tjej.
Pizza eller hamburgare? pizza
Har du nån flickvän/pojkvän? naj naj!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? i såna fall: Piercing= naveln. Tatuering= ryggen
Stökigt eller välstädat? välstädat
Gungar du på stolen? nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? skulle jag säkert
Vilken hand håller du gaffeln i? höger
Hur är din drömtjej/kille?  han ska va snäll, söt och charmig. Sen är de ju bra om han är längre än mig X)
Hur många syskon har du? 2
Vad är du mest rädd för? att dö.
Är du rädd för blod? sodär
Saltar du på maten? ofta
Anser du att du är stark? Det har man fått höra ibland
Brukar du sola? jepp!
Vad gör du om du får hicka? inget :O
Röker du? nej!
Snusar du? nej! 
Använder du knark? Neeeeeeej!
Kaffe, te eller inget? Går väl att dricka, men nej.

:(

Jaha, då var man sjuk idag... :(

Desperata hemma fruar

Haaaalo! Träningen gick väl rätt okey, men fick ha en vikarie ida. Nu ska ja dusha en snabbis sen ska jag fortsätta kolla på dubbelavsnitten av DH. puss. Fuck! sen måste ja plugga, har bild och film anlays PLUS projektet att göra, kommer aldrig hinna. Snälla nån hjälp mig!...



School start to day!

Hej allihoppa! Jag har lovat mig själv att börja blogga mer nu när jag har en ny blogg. så jag ska börja blogga mer. Jag lovar!  Men nu har jag Malin, britta och Frida bakom mig och står och dansar till "are we humens" i mitt rum. haha! Sen ska vi på dans, så vi måste träna lite på dansen. Sen ska vi gå ut, har ni föresten kollat in vädret?! LOVLY! aja, pusshej!




hihi, Britta och jag.

Pallar inte med skola!!

Nån som inte heller årkar gå till skolan imorron?!

Lite om mig

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: nä
Titta på dig själv i spegeln: jaaaa!
Gnälla: det också!
Skrika: jepp!
Sova: ja (?)
Ha ångest:.aa
Skada dig själv med flit: verkligen inte!
Ta mediciner du inte borde ta: nope!
Vilja dö: nope!
Drömma mardrömmar: vem gör inte?
Drömma sexdrömmar: nej
Ta droger: nej
Klä dig i svart: ibland
Gå till kyrkan: när jag måste
Gå i skolan: när jag måste :P
Ljuga: Har väl hänt
Hata folk: Det är klart, man älskar ju inte ALLA om man säger så.
Lita på folk: det beror på vem. Men ja.

VEM:
Vill du döda: ingen, hitils.
Rörde dig sist: Frida
Vill du slå: Frida
Vill du kittla: vet faktiskt inte..
Kramade du sist: Amelie
Skrek du på sist: Pappa
Vill du vara som: Vet inte
Sårade dig sist: Mamma
Gjorde dig riktigt glad senast: Amelie
Fick du sms från senast: emil
Ringde dig senast: Amelie
Är snyggast på jorden: Björn Gustafsson, för tillfället

HAR DU:
För många vänner: de tycker jag inte! 
Tvångstankar: naj
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Någon fysisk sjukdom: nej
Någon skada: .nej
Färgat håret: ja, för länge sen
Brutit några ben: no
Några piercings: 2 st i örat
Egen dator: Delar med Frida
Bra självförtroende: beror på när
Sagt jag älskar dig till någon idag: jepp
Bjudit ut någon:  jepp
Varit kär: de me!
Dumpat någon: ja
Stulit någonting: hehe, ärligt?...ja!
Lämnat landet: aa
Tuttat eld på nått: aa
Gjort något olagligt: ja

HUR:
Går du: hehe, alla säger att jag går inåt med mina fötter.
Svarar du i telefonen: Hej de är Tove.
Fördriver du tiden: datan!
Mycket pengar har du: i plånkan, 50 spånn!
Tjänar du pengar: barnvakt, modell jobb, städa huset. 
Ofta diskar du: typ aldrig
Ofta städar du: "måste" ca en gång i veckan
Många stör du dig på: Många.
Ofta träffar du din familj: varje da.

TROR DU:
Att du kommer bli något: ja!
På rymdvarelser: nej
Att folk tycker om mig: vissa
På ett liv efter detta: nej
Att fiskar kan tänka: inte på det sättet vi gör
Att du kommer leva länge: ja hoppas de!

SKIT!

O now!!! shit, jag råkade radera ALLA inlägg!! Hjälp! :O

RSS 2.0